Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων

Σχεδίαση και κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων για την ανάδειξη των υπηρεσιών του ιατρείου και του ιατρού.

Ολοκληρώσαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας του Ιατρού Μελά Νικόλαου. Για το καλύτερο αποτέλεσμα λάβαμε υπόψη τις εξής παραμέτρους έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνει τον στόχο, να φέρει περισσότερες επισκέψεις στο ιατρείο:

1) Η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί με κώδικα φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly) έτσι ώστε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, στις λέξεις κλειδιά που μας ενδιαφέρουν.
2) Με την ραγδαία ανάπτυξη των mobile συσκευών και για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι επισκέπτες βλέπουν σωστά το site ανεξάρτητα με το τι συσκευή χρησιμοποιούν για να μπουν στο internet, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα με τεχνολογία που είναι φιλική και σε smartphone αλλά και σε tablet (responsive web design).
3) Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλα τα στοιχειά επικοινωνίας (Ώρες Ιατρείου – Ραντεβού – Facebook), φόρμα επικοινωνίας τα οποία μηνύματα λαμβάνει ο γιατρός στο προσωπικό του email και χάρτη Google maps με οδηγίες προσέγγισης του ιατρείου.
4) Το site είναι εύκολα πλοηγήσιμο (όπως θα ‘πρεπε να είναι και η κάθε ιατρική ιστοσελίδα), έτσι ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει γρήγορα αυτό που ψάχνει.


Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων
  • Ολοκλήρωση Project

    2013, Ιούλιος
  • Κατηγορία

    Adwords, Εταιρική Παρουσίαση

  • Διεύθυνση (Url)

    http://www.aggeioxeirourgos.gr/
  • Χαρακτηριστικά