Διαφημίσεις Tik Tok (Tik Tok ads)

Η πιο πρόσφατη seven…love που ήρθε να προστεθεί στις ασχολίες της ομάδας μας, είναι να δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες Tik Tok. Με τις Tik Tok διαφημίσεις στοχεύουμε στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σου, στην παρουσίαση μίας πιο φιλικής εικόνας στο κοινό σου, μέσω videos, και στην ώθηση των χρηστών να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ή το e-shop σου.

01
Το πιο ισχυρό εργαλείο του Tik Tok είναι το video. Δημιουργούμε ελκυστικά videos από 6 μέχρι 60 δευτερόλεπτα.
02
Στο Tik Tok, αφήνουμε τις παραδοσιακές προσεγγίσεις και γινόμαστε πιο δημιουργικοί και διασκεδαστικοί, λόγω του νεανικού κοινού, που προσεγγίζει η πλατφόρμα.
03
Πιστεύουμε ότι για να λάβουμε τις μέγιστες αποδόσεις στις διαφημίσεις Tik Tok, οφείλουμε να δουλεύουμε με μετρήσιμα δεδομένα. Δεν προωθούμε απλά μία διαφήμιση, δημιουργούμε μία κερδοφόρα καμπάνια.
Το Tik Tok δε λειτουργεί όπως η πλατφόρμα του Facebook, τόσο από άποψη λειτουργιών και δυνατοτήτων όσο και από άποψη κοινού και συμπεριφοράς του. Προς το παρόν παραμένει οικονομικό μέσο διαφήμισης, ενώ έχει μεγάλη απήχηση.
Μεγιστοποιούμε το ROAS και ελαχιστοποιούμε το CPA σου.
home Banner 1
Το be or not to be?

Συχνά αναρωτιέστε αν η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει μία θέση στην πλατφόρμα του Tik Tok. Η πλατφόρμα χαρακτηρίζεται, κυρίως, για τα funny videos, το lip-sync και τα challenges της. Αυτό δε σημαίνει ότι η επιχείρησή σου αποκλείεται σε περίπτωση που το ύφος της είναι πιο …σοβαρό. Μπορείς να προσδώσεις στο profile σου πιο διδακτικό χαρακτήρα, κρατώντας παράλληλα μια πιο φιλική εκδοχή του brand σου.

Αυτό που θα πρέπει όμως να αντιληφθείς – ανεξάρτητα από το τι προϊόν ή υπηρεσία επιθυμείς να προωθήσεις- είναι ότι η κλασική διαφήμιση, δεν είναι αυτό που θα αποδώσει σε αυτό το μέσο! Αν έχεις τη διάθεση να γίνουμε δημιουργικοί και να φτιάξουμε ελκυστικό περιεχόμενο, τότε η εταιρεία σου θα βρει τη θέση της στο Tik Tok!

Θέλουμε να κάνουμε το brand σου να ξεχωρίσει!
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Είναι σημαντικό να καταλάβεις τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας. Γι’ αυτό η ομάδα μας, προτού προβεί σε οποιοδήποτε πλάνο, ξεκινά με την ανάλυση του εταιρικού σου προφίλ, και δημιουργεί ένα πρωταρχικό σχέδιο με το πιθανό περιεχόμενο που θα ανταποκρίνεται στο ύφος της επιχείρησής σου.
Διαφημίσεις Tik Tok 1
01
Έλεγχος καταλληλότητας του brand
02
Δημιουργική έρευνα
Διαφημίσεις Tik Tok 2
Εφόσον συμφωνήσουμε ότι η επιχείρησή σου μπορεί να σταθεί στο Tik Tok (αλλά και να ξεχωρίσει για το εξαιρετικό της περιεχόμενο), επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε στη δημιουργική έρευνα. Στο βήμα αυτό μελετούμε την ύπαρξη και τη στρατηγική των επιχειρήσεων που ανήκουν στον τομέα σου, ελέγχουμε τα challenges που αναπαράγονται από τους χρήστες, τα trends σε ήχους, χορούς ή κινήσεις, και το κοινό που ως τώρα έχεις προσεγγίσει ή που μπορείς να προσεγγίσεις μελλοντικά!
Έχοντας μελετήσει πλήρως την αγορά, αυτό που ακολουθεί είναι να δημιουργήσουμε το πλάνο στρατηγικής και το περιεχόμενο που θα προβάλλεις. Δημιουργούμε διαφημίσεις, όσο, παράλληλα, ακολουθούμε τα trends της πλατφόρμας και τολμούμε να ξεκινήσουμε νέα challenges, πάντα βασισμένα στο κοινό που στοχεύουμε.
Διαφημίσεις Tik Tok 3
03
Δημιουργία περιεχομένου
04
Μέτρηση απόδοσης
Διαφημίσεις Tik Tok 4
When performance is measured, performance improves…
Αυτό ισχύει σε κάθε πλατφόρμα, και το Tik Tok δε διαφοροποιείται σε αυτό! Βασισμένοι στην εμπειρία μας, κρίνουμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας ενέργειας digital marketing είναι να ελέγχουμε πάντα τα στατιστικά, με σκοπό να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και να βελτιώσουμε τις καμπάνιες μας, καθώς και να ανακαλύψουμε νέες ευκαιρίες!

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Είναι οι διαφημίσεις Tik Tok κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις;

Οι διαφημίσεις Tik Tok είναι κατάλληλα για τις περισσότερες επιχειρήσεις, αλλά σίγουρα όχι για όλες. Η διαφήμιση TikTok είναι ιδανική για εταιρείες που αναζητούν μεγάλο και αφοσιωμένο κοινό. Το 50% των TikTok χρηστών είναι κάτω των 34 ετών, ενώ το 20% μεταξύ 40-49 ετών. Επομένως αν η επιχείρησή σου απευθύνεται στο νεανικό κοινό το TikTok είναι μια καλή πλατφόρμα διαφήμισης για την επιχείρησή σου.

02

Οι διαφημίσεις Tik Tok μοιάζουν με των υπόλοιπων μέσων;

Η απάντηση είναι όχι! Οι διαφημίσεις Tik Tok πρέπει να ξεφεύγουν από την κλασσική διαφήμιση. Χρειάζεται δημιουργικότητα, funny στοιχεία και μια ροή στο βίντεο που δεν παραπέμπει σε διαφήμιση, αλλά περνάει το μήνυμα του προϊόντος συνήθως με «υπόγειο» τρόπο.

Για παράδειγμα, αν θέλεις να προωθήσεις ένα νέο χυμό, δεν πρέπει να εμφανίσεις το κουτί του νέου χυμού σου αυτό καθαυτό, αλλά να δημιουργήσεις μια funny πλοκή μερικών δευτερολέπτων, όπου μέσα θα εμπεριέχει το προϊόν, χωρίς όμως να είναι αυτό για το οποίο θα γίνεται άμεσα η συζήτηση.

03

Πώς καθορίζω το κοινό-στόχο μου σε αυτήν την πλατφόρμα, αφού η διαφήμισή μου δεν προβάλλεται με τον ίδιο τρόπο, όπως στα υπόλοιπα μέσα;

Ενώ το στυλ διαφήμισής σου στις διαφημίσεις Tik Tok είναι εντελώς διαφορετικό, η στόχευση του κοινού σου παραμένει ως επί το πλείστον κοινή με τις άλλες πλατφόρμες. Μπορείς να επιλέξεις δημογραφικά στοιχεία για το κοινό σου (όπως ηλικία, φύλο, τόπος διαμονής), αλλά και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει από πλευράς ενδιαφερόντων και συμπεριφορών των χρηστών, μέσα από ένα ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Το φάσμα των ενδιαφερόντων και συμπεριφορών σε αυτήν την πλατφόρμα πιθανόν είναι και αυτό που υπερτερεί έναντι των άλλων μέσων, για το λόγο ότι είναι πιο λεπτομερές! Χάρη στη λεπτομερή στόχευση η διαφήμισή σου μπορεί να αποδώσει καλύτερα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use