Facebook ads | Διαφημίσεις Facebook στη Θεσσαλονίκη

Δημιουργούμε διαφημίσεις Facebook υψηλής αποδοτικότητας, προσελκύοντας το κατάλληλο κοινό για την επιχείρησή σου, ώστε: να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του brand σου, η επισκεψιμότητα στο e-shop ή στην ιστοσελίδα σου, να κερδίσεις περισσότερες πωλήσεις και να αυξηθούν οι πελάτες σου. Η προσέγγισή μας για κάθε πελάτη είναι μοναδική. Το ίδιο… μοναδική είναι και η διαχείριση του κάθε λογαριασμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες, που χαρακτηρίζονται από καλή επικοινωνία και εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών. Διαχειριζόμαστε το Budget σου σαν να ήταν δικό μας και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, καταβάλλοντας πάντα προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

01
Το ποσό που θα διαθέσεις για τις διαφημίσεις Facebook δεν μας επηρεάζει. Πίσω από κάθε λογαριασμό κρύβεται ένας εξειδικευμένος παίκτης της ομάδας, που φροντίζει καθημερινά για την καλύτερη απόδοση των διαφημίσεων.
02
Από το 2017 που ιδρύθηκε η Sevenlof..κρατορία μας, έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες μετράνε ήδη χρόνια. Το ποσοστό των πελατών μας που συνεχίζει να μας επιλέγει ξεπερνάει το 90%.
03
Πιστεύουμε ότι για κορυφαία αποτελέσματα στις διαφημίσεις Facebook, είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με μετρήσιμα δεδομένα. Δεν προωθούμε απλά μία διαφήμιση, δημιουργούμε μία κερδοφόρα καμπάνια.
Facebook Ads Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες Facebook υψηλής αποδοτικότητας, προσελκύοντας το κατάλληλο κοινό για την επιχείρησή σου, ώστε: να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του brand σου, η επισκεψιμότητα στο e-shop ή την ιστοσελίδα σου, να κερδίσεις περισσότερες πωλήσεις και να αυξηθούν οι πελάτες σου.
Κέρδισε Νέους Πελάτες με λιγότερα χρήματα.
home Banner 1
Performance

Money makes the world go round! Μαζί μας θα συζητάς για χρήματα – τι έδωσες και τι πήρες πίσω – αφού στόχος μας είναι πάντα οι πωλήσεις και τα κέρδη! Όλες οι αποφάσεις μας για τη διαχείριση των διαφημιστικών λογαριασμών λαμβάνονται βάσει αυτών των παραμέτρων.

Στη Sevenloft δεν μας αρκεί το like… στοχεύουμε στο buy.
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Μέσα από μια διαδικασία 7 βημάτων (Seven…steps!), στήνουμε μεθοδικά τους στατιστικούς μηχανισμούς, τους μηχανισμούς ελέγχου της απόδοσης, τους καταλόγους προϊόντων και οτιδήποτε άλλο απαιτείται. Αυτό συμβαίνει, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε σωστά τα δεδομένα και τις μετρήσεις όλων των δεικτών μας, έχοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα να επιφέρουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
Διαφημίσεις Facebook 1
01
Setup διαφημιστικού Λογαριασμού
02
Δημιουργία, Έλεγχος και Βελτιστοποίηση Καμπανιών
Διαφημίσεις Facebook 2
Δεν δημιουργούμε τις διαφημίσεις σαν να κάνουμε ένα απλό boost post.
Ξεκινάμε με μια μεγάλη και αναλυτική έρευνα. Έπειτα, συνεχίζουμε με καθημερινή παρακολούθηση και τις βέλτιστες δυνατές τροποποιήσεις σε κάθε καμπάνια, με σκοπό να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε συζητήσει μαζί σου εξ αρχής.
Για εμάς το «εξώφυλλο» είναι το ίδιο σημαντικό με το περιεχόμενο.
Δεν μας αρκεί ο συνεχής έλεγχος της απόδοσης των διαφημίσεων, αλλά επιδιώκουμε και να έχουμε γραφιστικά που πουλάνε. Είναι σημαντικό για εμάς να αντιπροσωπεύουν την εταιρεία σου, να είναι καλαίσθητα και να μας βοηθάνε να αυξήσουμε το κέρδος.
Διαφημίσεις Facebook 3
03
Γραφιστικά
04
Μέτρηση απόδοσης
Διαφημίσεις Facebook 4
When performance is measured, performance improves.
Βάσει των χρόνων εμπειρίας  μας, έχουμε καταλήξει στο ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας ενέργειας digital marketing είναι η γνώση πάνω στα στατιστικά, η σωστή ερμηνεία τους και ο έλεγχος απόδοσης των διαφημίσεων, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες παραμετροποιήσεις.
Ένα performance digital marketing agency, όπως η Sevenloft, δεν θα μπορούσε παρά να έχει εμμονή με τα νούμερα. Δημιουργούμε αναφορές και συζητάμε πάνω σε αυτές, ενώ έχουμε real time παρακολούθηση μέσα από dashboards.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Πόσο καιρό μπορώ να προβάλλω τη διαφήμισή μου στο Facebook;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος προβολής. Εφόσον μία διαφήμιση εξακολουθεί να αποδίδει στους ρυθμούς που θέλεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη σταματήσεις. Αν η απόδοση αρχίζει να έχει πτώση σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς ανάκαμψη τότε, πιθανά, θα ήταν αποδοτικό να αλλάξουμε στρατηγική (π.χ. νέα εικόνα ή άλλο κείμενο ή άλλη στόχευση κοινού).

02

Τι είναι το Facebook Pixel;

Το pixel είναι μια εκτέλεση κώδικα που παρέχεται από το Facebook στην ιστοσελίδα σου και επιτρέπει την παρακολούθηση, τη βελτιστοποίηση και την απόδοση εντός των διαφημίσεων σε ιδιοκτησίες του Facebook.

Για να γίνει πιο κατανοητό, τo Pixel σε βοηθά να παρακολουθείς την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σου μέσω των διαφημίσεων Facebook. Για να το πετύχεις πρέπει να εγκαταστήσεις το Pixel στην ιστοσελίδα σου και να κάνεις τη διασύνδεση με τον διαφημιστικό λογαριασμό της σελίδας σου στο Facebook.

03

Οι μετατροπές που αναφέρονται στο Ads Manager δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές μου πωλήσεις. Γιατί;

Το Ads Manager αναφέρει μόνο μετατροπές που αποδίδονται σε διαφημίσεις. Εάν θέλεις να δεις όλες τις μετατροπές, τότε το Facebook Analytics ή η ενότητα Pixels του Business Manager μπορούν να σου δώσουν αυτές τις πληροφορίες.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use