Όποια ενέργεια marketing και εάν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε στο internet, στο τέλος πρέπει να έχει έναν στόχο. Να φέρετε επισκέπτες σε μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και να τους ‘μετατρέψετε’ σε πελάτες. Η βάση οποιασδήποτε marketing καμπάνιας είναι μια ιστοσελίδα που επιτυγχάνει τους στόχους σας.

Τι χρειάζομαι μια ιστοσελίδα;

 • Η επιχείρηση σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία.
  Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες. Με μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα η μικρή επιχείρησή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγετε το ρίσκο να οδηγήσετε πιθανούς πελάτες σας σε ανταγωνιστές που έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά με ερασιτεχνική εμφάνιση, με μια επαγγελματική επανασχεδίαση θα αποκτήσετε μια καλύτερη εταιρική εικόνα στο διαδίκτυο που θα φέρει περισσότερες πωλήσεις.
 • Εξοικονομείτε χρήματα
  Εαν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ίσως θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος κατασκευής μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Αν και το κόστος του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας ποικίλλει (διαβάστε εδώ πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα), μετά το αρχικό κόστος, τα μηνιαία πάγια συντήρησης της συνήθως ξεκινούν από 20€/μήνα. Σε σύγκριση με το κόστος μιας διαφήμισης σε ένα έντυπο μέσο ή σε οποιοδήποτε άλλο offline μέσο είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Σκεφτείτε πόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό μπορείτε να προσεγγίσετε με μια ιστοσελίδα.
 • Σας επιτρέπει να ενημερώνετε συνεχώς τους πελάτες σας
  Σκεφτείτε την ιστοσελίδα σας σαν έναν online κατάλογο. Με μια ιστοσελίδα, είναι πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο να ανανεώνετε τις πληροφορίες για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας από έναν έντυπο τρόπο. Μπορείτε δηλαδή άμεσα να ενημερώσετε τους πελάτες σας για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις, προσφορές ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετίζετε με την επιχείρησή σας.
 • Είστε ‘ανοιχτά’ 24 ώρες το 24ωρο.
  Μια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη για παλιούς και νέους πελάτες 24/7/365 που μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας ακόμη και όταν το φυσικό κατάστημα ή τα γραφεία σας είναι κλειστά. Με τους σημερινούς γρήγορους ρυθμούς, αποτελεί ισχυρό επιχείρημα κατά την λήψη μιας απόφασης αγοράς.
 • Απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό
  Είτε πουλάτε προϊόντα ή παρέχετε υπηρεσίες η ιστοσελίδα σας παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο να πουλήσετε. Καθημερινά έχουν πρόσβαση στο internet πάνω από 2.4 δισεκατομμύρια χρήστες και το 90% από αυτούς έχουν αγοράσει κάτι ή έχουν επικοινωνήσει με μια εταιρία online τον τελευταίο χρόνο. Εαν δεν έχετε ιστοσελίδα χάνετε μεγάλο μερίδιο της πίτας. Εαν έχετε εμπορική δραστηριότητα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Ακόμη και οι υπηρεσίες σας μπορούν να είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας online; Μην ξεχνάτε ότι σήμερα online μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα ακόμη και σπίτια.
 • Παρέχει ένα μέσο για να προβάλετε την δουλειά σας
  Ότι τύπου επιχείρηση και να έχετε, μια ιστοσελίδα είναι ένα πολύ καλό σημείο για να παρουσιάσετε την δουλειά σας. Με ένα portfolio ή ένα gallery φωτογραφιών ή ακόμη και με συστατικές επιστολές από τους πελάτες σας, μπορείτε να αναδείξετε τι κάνει την επιχείρηση σας μοναδική.
 • Κερδίζετε χρόνο
  Η επικοινωνία με τους πελάτες απαιτεί χρόνο, είτε πραγματοποιείτε τηλεφωνικά, είτε από κοντά είτε μέσω email. Με όλες τις πληροφορίες που παρέχετε στους πελάτες σας online, κερδίζετε χρόνο στην μεταξύ σας επικοινωνία και ο χρόνος είναι χρήμα!
 • Βελτιώνει την υποστήριξη στους πελάτες σας
  Με μια σελίδα που να περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις ή και με άρθρα στο blog σας μπορείτε να απαντάτε στις ερωτήσεις των πελατών σας κάτι που προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες σας. Μπορεί για παράδειγμα να είστε λογιστής και να θέλετε να παρέχετε πληροφορίες στους πελάτες σας πρακτικές που να τους οδηγήσουν σε σωστότερες φορολογικές επιλογές ή να πουλάτε ποδήλατα και να τους δίνετε tips για την καλύτερη συντήρηση ενός ποδηλάτου.

Ποια είναι η μεθοδολογία μας

Στην Sevenloft, θεωρούμε τη συμβολή σας ζωτικής σημασίας για την δημιουργική διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Μέσα από την στενή συνεργασία μας, με ομαδική εργασία/προσέγγιση θα δημιουργήσουμε ένα κοινό όραμα που θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς σε όλη την διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας.

Από την πρώτη φάση του brainstorming μέχρι και την στιγμή που θα ανεβάσουμε στον αέρα την ιστοσελίδα σας, θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Ακόμη και εαν αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε στην διαδικασία κατασκευής μια ιστοσελίδας ή εάν έχετε ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν τα βήματα που περιγράφουμε παρακάτω θα σας δώσουν μια ιδέα του τι να περιμένετε καθώς προχωράμε στα στάδια παραγωγής.

 • Πρώτο στάδιο: Καθορισμός στόχων & budgetΤο πρώτο βήμα ενός project είναι να καθορίσουμε τους στόχους του. Παράλληλα, μέσα από ερωτηματολόγια σας βοηθάμε να προσδιορίσετε όλες τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές της ιστοσελίδα σας. Θα μας δείξετε μερικά παραδείγματα από άλλες ιστοσελίδες που έχουν την εμφάνιση, αισθητική και την λειτουργικότητα που θέλετε να έχει η δική σας ιστοσελίδα. (Μπορείτε να μας αναφέρετε και στοιχεία άλλων ιστοσελίδων που δεν σας αρέσουν).Με συναντήσεις από κοντά, είτε τηλεφωνικά βεβαιωνόμαστε ότι γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες του project και ελπίζουμε ότι από αυτό το στάδιο θα έχετε ήδη λάβει μια πρώτη εντύπωση του πως είναι να συνεργάζεστε μαζί μας. Σε αυτό το σημείο, έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να συντάξουμε μια οικονομική προσφορά αλλά και να θέσουμε χρονοδιαγράμματα.
 • Δεύτερο στάδιο: Kick off meeting Αφού αποδεχτείτε την οικονομική προσφορά, προγραμματίζουμε μια συνάντηση στην οποία θα πρέπει να καταλήξουμε στον προσδιορισμό μιας ολοκληρωμένης εικόνας της επιχείρησης σας στο internet. Συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε θέματα όπως τα δημογραφικά των πελατών σας (ηλικίες, φύλο ενδιαφέροντα κ.α.), τους ανταγωνιστές σας καθώς και τον ακριβή προσδιορισμό των στόχων που θέλετε να πετύχετε με την ιστοσελίδα (πωλήσεις, leads, συγκέντρωση email για newsletter κ.α.). Βάση αυτών των στοιχείων θα συντάξουμε το πλάνο της ιστοσελίδας σας (sitemap) για την οργάνωση του περιεχόμενου σας και παράλληλα θα έχουμε ολοκληρώσει ένα αναλυτικό creative brief έτσι ώστε να δώσουμε σαφείς οδηγίες στους σχεδιαστές μας.
 • Τρίτο στάδιο: Σχεδίαση ιστοσελίδαςΣε στενή συνεργασία με τον υπεύθυνο της ομάδας design σχεδιάζουμε την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, λαμβάνοντας σε όλη την διαδικασία υπόψη τους στόχους που έχουμε θέσει καθώς και τα δημογραφικά των υποψήφιων πελατών σας, αλλά και την κατεύθυνση που μας έχετε δώσει. Στα περισσότερα project που αναλαμβάνουμε, στην διαδικασία της σχεδίασης περιλαμβάνουμε αρκετές εναλλακτικές του εικαστικού καθώς και βελτιώσεις μέχρι να φτάσουμε σε ένα άριστο επίπεδο που θα ικανοποιήσει πλήρως τους πελάτες μας. Αφού ολοκληρώσουμε την αρχική σελίδα μπορούμε να προχωρήσουμε και στην σχεδίαση των υπόλοιπων σελίδων καθώς και στην εκδόσεις για tablet και smartphones (responsive web design).
 • Τέταρτο στάδιο: Προγραμματισμός & κατασκευή ιστοσελίδαςΜόλις ολοκληρώσουμε και αφού επιλέξετε την τελική σχεδίαση της ιστοσελίδας, η ομάδα προγραμματιστών προχωράει στην ανάπτυξη και παραμετροποίηση της ιστοσελίδας. Αναπτύσσουμε κώδικα για όλες τις σελίδες με τα τελευταία πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (HTML5 & CSS3), έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι συμβατή με όλους τους browsers, να είναι μια γρήγορη ιστοσελίδα που παρέχει ασφάλεια στα δεδομένα σας και να είναι φιλικά κατασκευασμένη για τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Παράλληλα χτίζουμε το διαχειριστικό της ιστοσελίδας, μέσα από το οποίο θα μπορείτε μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον (που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις) να αλλάξετε το περιεχόμενο της κάθε σελίδας.
 • Πέμπτο στάδιο: Πιλοτική λειτουργία και διασφάλιση ποιότηταςΌταν ολοκληρωθεί και η διαδικασία του προγραμματισμού, προχωράμε μαζί σας στον έλεγχο του συνόλου της ιστοσελίδας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Παράλληλα προχωράμε στην εκπαίδευση σας, καθώς και του προσωπικού σας στο περιβάλλον διαχείρισης. Πιθανόν, σε αυτή την φάση να χρειαστούν και κάποιες τελευταίες πινελιές και είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε την ιστοσελίδα στον αέρα.
 • Είμαστε στον αέρα!Την στιγμή που θα ελέγξουμε και θα εγκρίνουμε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας και αφού έχουμε ολοκληρώσει την εκπαίδευση σας, είμαστε έτοιμοι για το launch του νέου site! Από αυτή την στιγμή και μετά αποτελεί ευθύνη μας η άμεση υποστήριξη στα αιτήματα σας, η συμβουλευτική υποστήριξη για την προώθηση της ιστοσελίδας σας καθώς και η συνεχής αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Συνοπτικά

 • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών
 • Εγγενώς web based περιβάλλον διαχείρισης
 • Εξ’ ολοκλήρου Ελληνικό περιβάλλον
 • Πλήρως Δυναμικό Site (θα μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο του site σας με έναν εύκολο κειμενογράφο τύπου word, ακόμα κι αν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις (με την χρήση του δικού σας username και password)
 • Σελίδες για την παρουσίαση της εταιρείας σας (Εταιρικό Προφίλ, Σύντομο Ιστορικό, Πληροφορίες Επικοινωνίας)
 • Φόρμα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η οποία θα αποστέλλεται σε δικά σας emails
 • Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων σελίδων, δημιουργίας απεριόριστων μενού, κατηγοριών, φωτογραφιών.
 • Ενσωμάτωσης video από το Youtube, Vimeo κ.α.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης διαδραστικού χάρτη Google Map με την τοποθεσία σας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με social media (Facebook, Twitter, Youtube, Google Plus, LinkedIn, Pinterest κ.α.)
 • Κατασκευή της ιστοσελίδας με τα τελευταία πρότυπα δημιουργίας ιστοσελίδων (HTML5 & CSS3)
 • Δωρεάν εκπαίδευση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις).
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ωρο.
 • Έλεγχος συμβατότητας με όλους τους σύγχρονους browsers
 • Όλες μας οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με βάση τα W3C Standards, που καθορίζουν τον τρόπο για να καταστεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάσιμο από άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).
 • Responsive web design δηλαδή τροποποίηση του εικαστικού για προσαρμογή του περιεχομένου για βέλτιστη εμφάνιση σε tablet & smartphone
 • SEO – βασική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί εμάς

Η φιλοσοφία μας είναι ότι όποια δουλειά κάνεις, πρέπει να την κάνεις σωστά. Δεν εφησυχαζόμαστε μέχρι να φτάσουμε το project στην καλύτερη δυνατή ποιότητα που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες μας, βάση των στόχων που έχουμε θέσει. Το 70% των project που αναλαμβάνουμε έρχεται μετά από σύσταση από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521