Κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμε mobile applications για το iPhone, το iPad, για κινητά με λειτουργικό android καθώς και για Windows Phones.

Χρειάζεται η επιχείρηση μου ένα mobile application;

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας γίνεται συχνά από τους πελάτες μας και συνήθως αποτελεί συνέχεια της ερώτησης “αφού έχω ήδη responsive site (φιλικό για tablet & smartphone), τι χρειάζομαι μια mobile εφαρμογή”; Ας αναλύσουμε λοιπόν, γιατί μια mobile εφαρμογή είναι αναγκαία για την επιχείρησή σας.

 • Η επιχείρησή σας είναι συνεχώς ‘ορατή’ στους πελάτες σας (brand awareness)
  Τα στατιστικά δείχνουν ότι σήμερα ο μέσος χρήστης ‘περνάει’ πάνω από 2 ώρες την ημέρα (!) στο κινητό του τηλέφωνο. Ακόμη και εάν σημαντικό μέρος αυτού του χρόνου, οι χρήστες το ‘ξοδεύουν’ ενώ χρησιμοποιούν μια εφαρμογή ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή που τους ενδιαφέρει πρέπει να ξεκλειδώσουν το smartphone τους και να πλοηγηθούν στην λίστα των εφαρμογών, μέχρι να επιλέξουν αυτή που τους ενδιαφέρει. Το να είστε λοιπόν συνεχώς στο ‘οπτικό πεδίο’ των πελατών σας με ένα όμορφο εικονίδιο, σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα για την επιχείρηση σας και υποσυνείδητα θα είστε ο πρώτος που θα σκεφτεί ο πελάτης σας όταν χρειαστεί να αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα σας.
 • Δημιουργείτε ένα marketing κανάλι
  Τα mobile applications έχουν πολλές δυνατότητες: μπορούν να παρέχουν γενικές πληροφορίες, τις τιμές των προϊόντων σας, φόρμες κρατήσεων, μηχανές αναζήτησης, λογαριασμούς χρηστών, νέα της επιχείρησης σας κ.α. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατασκευής application είναι ότι όλες αυτές οι πληροφορίες που θέλετε να παρέχετε στους πελάτες σας -ακόμη και ειδικές προσφορές ή προωθητικές ενέργειες- είναι στα χέρια τους. Πόσο μάλλον όταν με την τεχνολογία των push notifications (οι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη κάθε κινητού) μπορείτε άμεσα και χωρίς κόστος να ‘εκβιάσετε’ μια άμεση αλληλεπίδραση, να υπενθυμίσετε στους πελάτες σας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (όποτε υπάρχει νόημα, όπως για παράδειγμα νέες παραλαβές ή προσφορές).
 • Παρέχετε προστιθέμενη αξία στους πελάτες σας
  Και μια και παρέχετε όλες τις πληροφορίες εύκολα στους πελάτες μας, γιατί να μην φέρετε και στην ψηφιακή εποχή υπηρεσίες που ήδη προσφέρετε (όπως για παράδειγμα ένα προγράμματα πιστότητας -loyalty program-) Αντί να χρειάζονται οι χρήστες να έχουν την κάρτα συλλογής πόντων, δώστε τους την δυνατότητα να μαζεύουν πόντους μέσα από μια mobile εφαρμογή στο κινητό τους. Το αποτέλεσμα; Περισσότερα downloads της εφαρμογής και μεγαλύτερη πιστότητα πελατών.
 • Σας δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό
  Σήμερα, το να έχει μικρή επιχείρηση μια mobile εφαρμογή δεν είναι ακόμη ένα συχνό φαινόμενο, ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα. Το να είστε οι πρώτη επιχείρηση στον τομέα σας που θα προσφέρει μια mobile εφαρμογή στους πελάτες της θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην εικόνα σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα αναδείξει την γρήγορη προσαρμογή νέων τεχνολογιών στην επιχείρηση σας.
 • Χτίζετε αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας
  Η κατασκευή μιας mobile εφαρμογής συνεισφέρει στην αναγνωρισιμότητα του brand σας. Όσο πιο συχνά οι πελάτες σας χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή σας, τόσο πιο συχνά θα είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τα προϊόντα σας ή της υπηρεσίες σας. Στην διαφήμιση υπάρχει ένας κανόνας σύμφωνα με τον οποίο ένας πελάτης πρέπει να ακούσει κατά μέσο όρο 20 φορές μια επιχείρηση, έτσι ώστε να του τραβήξει πραγματικά την προσοχή, σκεφτείτε πόσο γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος μπορείτε να το πετύχετε με μια mobile εφαρμογή.
 • Βελτιώνετε την σχέση σας με τους πελάτες σας
  Είτε έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα ή εάν προσφέρετε υπηρεσίες σκεφτείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για τους πελάτες σας να μπορούν με ένα κλικ να επικοινωνήσουν μαζί σας από το κινητό τους τηλέφωνο (μέσα από μια εξειδικευμένη για την υποστήριξη τους mobile εφαρμογή).
 • Δημιουργείτε πιστότητα πελατών
  Ένας τελευταίος, αλλά εξίσου σημαντικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να σκεφτείτε να κατασκευάσετε μια mobile εφαρμογή είναι η πιστότητα των πελατών σας. Με όλο αυτό τον κυκεώνα πληροφοριών που μας περιβάλει σήμερα, με πολλές διαφημίσεις, προσφορές, ιστοσελίδες, Facebook διαφημίσεις, email marketing κ.α. είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την σύνδεση με τους πελάτες μας, διατηρώντας την σχέση που έχουμε χτίσει με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας. Με μια mobile εφαρμογή θα είμαστε πάντα εκεί στην οθόνη του κινητού τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521