1000€

Το πακέτο Website Update Marketing είναι σχεδιασμένο για το Voucher των ΜΜΕ με επιδότηση 90% και περιλαμβάνει: Sevenloft All in One SEO Plugin, Sevenloft Email Marketing Plugin, Sevenloft Social Media Automator

 

Περιγραφή

Sevenloft All in One SEO Plugin

Το S.E.O. βοηθά στο να προσελκύσετε περισσότερους οργανικούς επισκέπτες στον ιστότοπό σας, μέσω δηλαδή των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Ενώ το WordPress είναι εξαρχής φιλικό προς το S.E.O., υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν για την αύξηση της επισκεψιμότητας του website σας χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές S.E.O..

Το Sevenloft All in One SEO Plugin προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση με όλες τις δυνατότητες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε το S.E.O. στη σελίδα σας.

Σας βοηθά να προσθέσετε σωστά τίτλο SEO, meta-description, λέξεις-κλειδιά, να δημιουργήσετε χάρτες ιστοτόπου XML, να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το Google Search Console, να τον βελτιστοποιήσετε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.


Sevenloft Email Marketing Plugin

Το Sevenloft Email Marketing Plugin μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια λίστα email και να στείλετε email.
Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα email χρησιμοποιώντας πρότυπα. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα σας, να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.


Sevenloft Social Media Automator

Σας βοηθά να συνδέσετε το website σας με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές εργασίες και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Για παράδειγμα, μπορείτε ρυθμίσετε μια ροή και να τη “μοιράσετε” αυτόματα στις αναρτήσεις σας στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε του αυτοματισμούς χωρίς καμία τεχνική γνώση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521