Who is who

Η SEVENLOFT βοηθάει επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε 10 χώρες στο εξωτερικό με στόχο να βρουν περισσότερους και καλύτερους πελάτες. Με απόλυτα μετρήσιμες διαδικασίες, από την κατασκευή της ιστοσελίδας, μέχρι και την δημιουργία διαφημίσεων στην Google και στα Social στοχεύουμε στην υψηλότερη δυνατή απόδοση, έτσι ώστε να αποκτήσεις νέους πελάτες.

Σε αντίθεση με άλλα Digital Marketing Agencies, δεν σου παρέχουμε μόνο υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων ή απλά διαφημίσεις, αλλά σου παρέχουμε μια ολοκληρωμένη digital στρατηγική, με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα για να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου.

Το όραμά μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε το πιο καινοτόμο, δυνατό και εξειδικευμένο agency στην Ελλάδα,
δημιουργώντας μία ομάδα που θα τη θαυμάζουν οι άνθρωποί της και ένα agency που
θα θαυμάζει τους πελάτες της.

Meet the 7eam
Σχετικά με εμάς 1 Σχετικά με εμάς 2 Σχετικά με εμάς 3
Ξένια Τζιβάνη
Head of Development
Αν έχουμε αναλάβει site σας, κρύβεται πίσω από το τελικό αποτέλεσμα! Συντονίζει το τμήμα των Developers… ενώ κάνει “ντου” και στο Δημιουργικό τμήμα! Αν δε γράφει κώδικα, ανεβάζει (πολύ) τη θερμοκρασία στα καλοριφέρ… και ο Λογοθέτης τρέχει να τη χαμηλώσει!
Σχετικά με εμάς 4 Σχετικά με εμάς 5 Σχετικά με εμάς 6
Γεωργία
Καραγιαννοπούλου
Project Manager
Tο δικό της πόστο συμπεριλαμβάνει τηλέφωνα όλη τη μέρα! Είναι εκείνη που επιβλέπει την πορεία των projects σε όλα τα τμήματα, κλείνει τα deals και παρέχει τεχνική υποστήριξη! Αν δεν μιλάει στο τηλέφωνο, εκτελεί χρέη Spotify, τραγουδώντας από Γιάννη Χαρούλη μέχρι Βασίλη Τερλέγκα… δυνατά!
Σχετικά με εμάς 4 Σχετικά με εμάς 8 Σχετικά με εμάς 9
Ελένη Χατζηδάμου
Head of Digital Marketing
Θα μιλήσετε μαζί της για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και θα στήσει διαφημίσεις σε χρόνο ρεκόρ, ενώ εμείς την φωνάζουμε social media guru! Όταν δε μιλάει μαζί σας και δεν δημιουργεί ads, πίνει σίγουρα καφέ, εκτελή χρέη dj και πετάει ατάκες σε ανύποπτο χρόνο!
Σχετικά με εμάς 1 Σχετικά με εμάς 11 Σχετικά με εμάς 12
Λογοθέτης Βαλασάκης
C.E.O.
Είναι το… boss της SevenLoft, εκείνος που όλο και κάπου θα ακούσατε για να φτάσατε σε εμάς! Τρέχει σε συνεργάτες, δίνει συμβουλές, μιλάει στο τηλέφωνο ολημερίς… ενώ όσο μιλάει διανύει χιλιόμετρα non-stop, κάνοντας βόλτες μέσα στο γραφείο! Όταν δε μιλάει με εσάς… διακόπτει εμάς… για να μας μιλήσει!
Σχετικά με εμάς 1 Σχετικά με εμάς 14 Σχετικά με εμάς 15
Ειρήνη Σουσούρη
Operations Manager
Είναι αρμόδια για τον έλεγχο και τη βελτίωση των επιδόσεών μας, αναφορικά με τους συνεργάτες, τη διαχείριση των στόχων μας, αλλά και των οικονομικών και νομικών μας διαδικασιών. Αν δεν ασχολείται με όλη αυτήν τη «χαρτούρα», ανάβει τα φώτα σε όποιον χώρο βρίσκεται και παλεύει να αντισταθεί σε ό,τι μη υγιεινό τρώνε στο γραφείο!
Σχετικά με εμάς 4 Σχετικά με εμάς 17 Σχετικά με εμάς 18
Ελένη Αρβανιτίδου
Performance Marketer – Copywriter
H Ελένη No2 ήρθε και έκτοτε προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για ποια Ελένη μιλάμε. Ασχολείται με τις διαφημίσεις και το copywriting! Αν δεν στήνει καμπάνιες και δε γράφει κείμενα, ετοιμάζει γαλλικό στην καφετιέρα για όλους ή τρώει οικογενειακές μερίδες μόνη της, χωρίς να βάζει γραμμάριο!
Σχετικά με εμάς 4 Σχετικά με εμάς 20 Σχετικά με εμάς 21
Λεωνίδας Μαυρομάτης
Front-End Developer
Είναι Front-End Developer και ασχολείται με το support των πελατών. Με κάθε task του θέλει ένα καφέ μαζί με ένα γλυκό! Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, τον βρίσκεις να αγναντεύει έξω από το παράθυρο, σα να περιμένει να πέσουν σπινθήρες έμπνευσης από τον ουρανό.
Σχετικά με εμάς 1 Σχετικά με εμάς 23 Σχετικά με εμάς 24
Viktor Denisenko
Front-End Developer
Γράφει κώδικα και απαντάει στα support tickets των πελατών. Είναι αυτός που έρχεται πρώτος από όλους στο γραφείο και φροντίζει να μας ανάβει και τη θέρμανση! Τρώει πολλά γεύματα και δεν γίνεται να ξεκινήσει τη μέρα του χωρίς τον πρωινό καφέ του.

Οι αξίες μας

Η Ομάδα μας
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες ώστε να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
Οι πελάτες μας
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα προσφέροντας τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
Μετρήσιμα αποτελέσματα
Δε συμβιβαζόμαστε με το μέτριο ούτε με το καλό. Πιστεύουμε ότι για κορυφαία αποτελέσματα είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με μετρήσιμα δεδομένα κι αυτό ισχύει και για τους πελάτες μας, αλλά και για κάθε μέλος της ομάδας.
Κοινωνική & περιβαλλοντική ευθύνη
Μας δίνει μεγάλη χαρά να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη. Έχοντας δημιουργήσει έναν οικολογικό χώρο εργασίας, μπορούμε με χαρά να μοιραστούμε ότι ο κουμπαράς του 7L Home γεμίζει συνεχώς για καλούς σκοπούς.​
Νοιαζόμαστε
Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Διαχειριζόμαστε το Budget τους σαν να ήταν δικό μας & τηρούμε τις υποσχέσεις μας, καταβάλλοντας προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.
Do it the right way… every time​
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.​
Εξειδίκευση​
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας τη γνώση ο ένας με τον άλλον.​ ​
Σχεδιάσαμε λύσεις ιστοσελίδες, e-shop και digital marketing
υψηλών απαιτήσεων

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use