Κατασκευή e-shop Θεσσαλονίκη | Γιατί Custom?

Είμαστε ένα agency στη Θεσσαλονίκη, που στην κατασκευή e-shop μας αρέσει να ξεχωρίζουμε. Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων χρησιμοποιούν έτοιμα templates, μια εύκολη λύση, κατά την οποία μπορεί κανείς, με μικρό κόστος, να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop. Εμείς, χρησιμοποιώντας σαν βάση το WordPress, αναπτύσσουμε γρήγορα, custom e-shop, στοχεύοντας στην αύξηση της κερδοφορίας σου. Aυτό το κάνουμε για τρεις κυρίως λόγους:

01
Δεν περιοριζόμαστε στο design από κάτι έτοιμο, ενώ, παράλληλα, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε στοιχείο του e-shop, όπως το έχεις φανταστεί.
02
Επειδή δεν εξαρτόμαστε από κάτι έτοιμο, προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, με εγγυημένο μέγιστο χρόνο επίλυσης.
03
Ο custom κώδικας, εφόσον φτιαχτεί σωστά, δίνει στην ιστοσελίδα το προβάδισμα να εμφανιστεί ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.
Υποστήριξη Οι πελάτες μας γνωρίζουν από πριν, ανάλογα με το είδος του θέματος, αλλά και από το επίπεδο που έχουν διαμορφώσει στη συνεργασία μας, ποιος θα είναι ο μέγιστος χρόνος που θα χρειαστεί οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση.
Στην Sevenloft μας αρέσει να παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη.
home Banner 1
Γρήγορο one-page checkout

Πλέον όλοι συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα φόρτωσης για ένα e-shop, είτε έχοντας το ρόλο του χρήστη είτε του εμπόρου. Απ’ όπου κι αν επιλέγεις να ανοίξεις ένα e-shop – σταθερό υπολογιστή ή smartphone – αυτό που επιθυμείς είναι να φορτώνει άμεσα. Ακόμη πιο σημαντική είναι η ύπαρξη ενός γρήγορου one page checkout, όπου σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις ένα προϊόν ή υπηρεσία, ως απλός επισκέπτης. Στους περισσότερους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε και το Digital Marketing, οπότε αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα και πόσο επηρεάζει την απόδοση, στο σύνολό της.

Έχουμε εμμονή με την ταχύτητα και με τις γρήγορες υποδομές.
Acs_courier
speedex_Courier
Με την αυτοματοποιημένη διασύνδεση του e-shop σου με τα ELTA Courier, τη Speedex, τη Γενική Ταχυδρομική, την ACS, κ.α., μπορείς να δημιουργήσεις και να εκτυπώσεις, αυτόματα, όλα τα voucher για τις αποστολές των παραγγελιών σου, καθώς και να παρακολουθείς την εξέλιξή τους.
Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεις αυτόματα τους πελάτες σου, μέσω SMS ή viber μηνυμάτων.
Geniki taxidromiki courier
elta courier
Κατασκευή E-Shop 1
01
Αυτόματη Διασύνδεση του eshop σας με τις εταιρείες Courier
02
Διασύνδεση με Προμηθευτές
Κατασκευή E-Shop 2
Τα προϊόντα σου μπορούν να καταχωρούνται και να ανανεώνονται αυτόματα από τους προμηθευτές σου, μέσω αρχείων XML/JSON/CSV.
Έχουμε υλοποιήσει για τους πελάτες μας διασυνδέσεις με περισσότερους από 100 προμηθευτές, ενώ, παράλληλα, έχουμε υλοποιήσει και λύσεις xml για προμηθευτές.
Όταν τα πράγματα αρχίσουν και γίνουν σοβαρά η ιδανικότερη λύση είναι η δημιουργία μιας γέφυρας, μεταξύ ενός συστήματος ERP και του e-shop. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνουμε άμεσο συγχρονισμό προϊόντων (πληροφοριών, τιμών, διαθεσιμότητας, εξέλιξης παραγγελίας) και κατηγοριών από το ERP στο e-shop. Εξίσου άμεσα καταχωρούνται και οι νέες παραγγελίες/ πελάτες, αντίστροφα, από το e-shop στο ERP.
Αποτέλεσμα είναι να μειώνονται οι χρόνοι διεκπεραίωσης σημαντικών εργασιών, το κόστος αυτών, οι πιθανότητες για λάθη, παρέχοντας στο χρήστη μία εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης στο e-shop.
Κατασκευή E-Shop 3
03
Σύνδεση με Erp
04
Skroutz, Bestprice,
Social & Google
Κατασκευή E-Shop 4
Skroutz
best_price
google
Πραγματοποιούμε όλη τη διαδικασία διασύνδεσης με τις πλατφόρμες του Skroutz και του Bestprice, ώστε να έρθουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα πελάτες στο e-shop σου. Επιπλέον, ενημερώνουμε τα προϊόντα σου στα Social Media (Facebook, Instagram) και στη Google, μέσω των Shopping Ads.
Linkedin
Twitter
Instagram
Youtube

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Ποια είναι τα έξοδα ενός eshop, πέρα από αυτά που θα χρειαστούν για την κατασκευή του;

Τα έξοδα ενός eshop δεν περιορίζονται μόνο στην κατασκευή του. Θα πρέπει να υπολογίσεις και τα έξοδα της αγοράς ενός domain – σε περίπτωση που δεν έχεις –  της ανανέωσής του ανά έτος ή διετία, τη φιλοξενία σε έναν πάροχο hosting σε ετήσια βάση, αλλά και την συντήρηση, ασφάλεια και τεχνική υποστήριξη αυτού.

02

Πώς θα μάθω να διαχειρίζομαι το eshop μου, αφού μου το παραδώσετε;

Αφού σου παραδώσουμε το eshop σου, φροντίζουμε να προγραμματίζουμε μια συνάντηση μαζί σου, για να σε εκπαιδεύσουμε σχετικά με τη σωστή διαχείρισή του.

Μία παράμετρος για την επιλογή μας να κατασκευάζουμε τα eshop στην πλατφόρμα του WordPress, ήταν και η εύκολη διαχείρισή του, μετέπειτα, από εσένα! Θα μπορείς να το διαχειριστείς το WordPress με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιείς και μορφοποιείς ένα αρχείο Word! Και αν κάπου δυσκολευτείς, η ομάδα μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

03

Αναλαμβάνετε και την υποστήριξη του eshop μετά την κατασκευή του;

Μα έτσι θα σε αφήναμε; Μετά την ολοκλήρωση του eshop σου, δε θα σε αφήσουμε μόνο!

Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας σου, τόσο από πλευράς συντήρησης και ασφάλειας (π.χ. λήψη backups, αναβάθμιση Plugins, κ.ο.κ) όσο και από πλευράς υποστήριξης σε θέματα λειτουργικότητας που μπορεί να σου προκύψουν όσο διαχειρίζεσαι το eshop μόνος σου. Στόχος μας να αισθάνεσαι σίγουρος και ασφαλής ότι το eshop σου λειτουργεί πάντα αποδοτικά!

Συνεργάτες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του E-shop τους

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use