Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δημιουργήσει και υποστηρίξει δεκάδες e-shop που δέχονται πολλές παραγγελίες καθημερινά.

 

Είμαστε μια εταιρεία κατασκευής e-shop με έδρα την Θεσσαλονίκη και ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προώθηση e-shop για επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής.

 

Γιατι Custom?

Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων χρησιμοποιούν έτοιμα templates, μια εύκολη λύση, που κάποιος μπορεί με μικρό κόστος να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα. Εμείς χρησιμοποιώντας σαν βάση το WordPress γράφουμε τον κώδικα του site custom από την αρχή και αυτό το κάνουμε για τρεις κυρίως λόγους.

 

1) Δεν περιοριζόμαστε στο design από κάτι έτοιμο, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε στοιχείο του e-shop όπως το φαντάζεστε.

2) Επειδή δεν εξαρτόμαστε από κάτι έτοιμο προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, και μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια δυνατότητα επιθυμείτε.

3) Ο custom κώδικας αν φτιαχτεί σωστά, δίνει περισσότερες πιθανότητες η ιστοσελίδα να πλασαριστεί ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης

 

Γρήγορο one-page checkout

Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το e-shop να είναι γρήγορό. Είτε ανοίγεις το e-shop από σταθερό υπολογιστή, είτε από smartphone να φορτώνει άμεσα και μέσα από ένα

γρήγορο one page checkout με δυνατότητα αγοράς ως επισκέπτης να μπορεί να παραγγείλει. Στους περισσότερους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε και το Digital Marketing, οπότε αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα και πόσο επηρεάζει την απόδοση. Έχουμε εμμονή με την ταχύτητα και με τις γρήγορες υποδομές.

 

Υποστήριξη 

Στην Sevenloft μας αρέσει να παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη. Οι πελάτες μας γνωρίζουν απο πριν ανάλογα με το είδος του θέματος αλλά και από το επίπεδο που έχουν διαμορφώσει στην συνεργασία μας, ποιος θα είναι ο μέγιστος χρόνος που θα χρειαστεί οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση.

 

Αυτόματη Διασύνδεση του eshop σας με τις εταιρείες Courier

 

Με την αυτοματοποιημένη διασύνδεση του eshop σας με τα ELTA Courier, Speedex, Γενική Ταχυδρομική, ACS κ.α. μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε αυτόματα όλα τα voucher για τις αποστολές των παραγγελιών σας καθώς και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη τους. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα τους πελάτες σας μέσω SMS ή viber μηνυμάτων.

 

Διασύνδεση με Προμηθευτές

Tα προιόντα σας μπορούν να καταχωρούνται και να ανανεώνονται αυτόματα από τους προμηθευτές σας μέσω αρχείων XML/JSON/CSV. Έχουμε υλοποιήσει για τους πελάτες μας διασυνδέσεις με περισσότερους από 100 προμηθευτές, και παράλληλα έχουμε υλοποιήσει και λύσεις xml για προμηθευτές.

 

Skroutz, Bestprice, Social & Google

Πραγματοποιούμε όλη την διαδικασία διασύνδεσης με το Skroutz και το Bestprice καθώς και την ενημέρωση των προϊόντων σε Facebook, Instagram καθώς και Google μέσω των Shopping Ad.

 

Σύνδεση με ERP

Όταν τα πράγματα αρχίσουν και γίνουν σοβαρά σίγουρα η ιδανική λύση είναι η δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ erp και του eshop. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε άμεσο συγχρονισμό προϊόντων (πληροφοριών, τιμών και διαθεσιμότητας) και κατηγοριών από το ERP στο Eshop. Ταυτόχρονα άμεσα καταχωρούνται οι νέες παραγγελίες/πελάτες από το Eshop στο ERP

Η SEVENLOFT μπορεί να σας βοηθήσει στην κατασκευή E-shop σας. Καλέστε μας στο 2311 296 521

Συνεργάτες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του E-shop τους

Κατασκευή E-Shop

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521