Τι είναι το SEO

Η Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) αποτελεί ένα θέμα που -ως επι το πλείστον- προκαλεί σύγχυση και απορίες σε πολλές επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ για να να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός σου το SEO. Δηλαδή, σου παρέχουμε υπηρεσίες SEO, είτε βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη είτε σε κάποιο άλλο μέρος, με σκοπό να βελτιώσουμε τη δομή του site σου, τόσο σε κώδικα όσο και σε περιεχόμενο, να σε ανεβάσουμε οργανικά, όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, ώστε να φέρουμε περισσότερες επισκέψεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε περισσότερες πωλήσεις και μεγαλύτερα κέρδη.

01
Πάνω από τo 68% όλων των online δραστηριοτήτων ξεκινά από μία μηχανή αναζήτησης, ενώ το 75% των χρηστών δε συνεχίζει την αναζήτηση μετά τη δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων.
02
Πάνω από το 51% της κίνησης σε ένα e-shop προέρχεται από μία πληκτρολόγηση λέξης ή φράσης, σε κάποια μηχανή αναζήτησης.
03
Η ύπαρξη blog σε ένα site επιφέρει 434% περισσότερες ευρετηριασμένες σελίδες στη μηχανή αναζήτησης, συγκριτικά με ένα site που δε διαθέτει blog.
S.E.O. αποτελούν όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται είτε στην ίδια την ιστοσελίδα (On-site SEO) είτε εκτός ιστοσελίδας (Off-site SEO) με στόχο να εμφανιστεί το site σε καλύτερες θέσεις, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Η κύρια μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα, δεν είναι άλλη από τη Google.
home Banner 1
On OR Off site στρατηγική;

Η απάντηση είναι Both! Για ένα αποτελεσματικό SEO χρειαζόμαστε και τις δύο στρατηγικές! Δεν μπορείς να κάνεις μόνο το ένα ή μόνο το άλλο, αν στοχεύεις να φτάσεις στις πρώτες σελίδες της Google ή άλλης μηχανής αναζήτησης. Ελέγχουμε τα αποτελέσματα της SEO καμπάνιας σου, τόσο μέσα στην ιστοσελίδα σου όσο και τα στοιχεία έξω από αυτήν, τα οποία όμως συνδέονται μαζί της, για να σε οδηγήσουμε στην κορυφή! Κράτα στο νου σου ότι το SEO δεν είναι δουλειά μιας μέρας! Χρειάζεται χρόνο και συστηματική παρακολούθηση για να αποδώσει και οι experts μας στη Θεσσαλονίκη φροντίζουν καθημερινά για αυτό!

Το S.E.O. είναι μία αργή και σταθερή κούρσα!
Όλα ξεκινούν κάνοντας μία συζήτηση με την καταρτισμένη ομάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που θα αναλάβει τις υπηρεσίες SEO σου! Θα καταγράψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες, του στόχους και τις προσδοκίες σου από την SEO καμπάνια.
SEO (Search engine optimization) 1
01
Kick-off Meeting
02
On-Site Στρατηγική
SEO (Search engine optimization) 2
Στο επόμενο βήμα αναλύουμε την ποιότητα του web server σου, δοκιμάζουμε τις ταχύτητες του site σου και τις βελτιστοποιούμε! Έπειτα μελετάμε τις λέξεις – κλειδιά σου και ερευνούμε τον ανταγωνισμό. Συντάσσουμε και βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, βάσει των SEO προδιαγραφών, ενώ πραγματοποιούμε αλλαγές και στο τεχνικό μέρος (δημιουργία και εισαγωγή των απαραίτητων αρχείων στη βάση του site σου, διόρθωση επικεφαλίδων, meta tags, κειμένων φωτογραφιών, κοκ). Δημιουργούμε ή βελτιώνουμε το google business προφίλ σου και προχωράμε στις απαραίτητες συνδέσεις του site με το Google Analytics, το Google Maps και το Google Search Console, προσθέτοντας, παράλληλα, custom dashboards στο site, που αφορούν τις ρυθμίσεις google. Όμως δεν σταματούμε εκεί!
Όσο οι experts μας ασχολούνται με την On-site στρατηγική, ταυτόχρονα πραγματοποιούν και την Off-site. Σε αυτού του είδους τη μέθοδο, αναλύουμε τα εισερχόμενα links που υπάρχουν στο site σου – δηλαδή, τα links που παραπέμπουν σε άλλα sites – και πραγματοποιούμε ενέργειες, έτσι ώστε να εμφανίσουμε περισσότερα εισερχόμενα links. Κατά την ίδια διαδικασία, αφαιρούμε εκείνα τα links, που παρατηρούμε ότι δημιουργούν πρόβλημα στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Εξίσου σημαντική βαρύτητα δίνουμε και στα εξερχόμενα links – εκείνα δηλαδή που οδηγούν στο site σου – καταχωρώντας τη σελίδα σου σε άλλες αξιόπιστες σελίδες.
SEO (Search engine optimization) 3
03
Off-Site Στρατηγική
04
Μέτρηση απόδοσης
SEO (Search engine optimization) 4
Όπως ήδη θα γνωρίζεις, το SEO δεν πραγματοποιείται μία φορά και σταματά εκεί. Η απόδοση ελέγχεται συστηματικά από έναν εξειδικευμένο account manager, που ασχολείται με το site σου και συντάσσει μια αναλυτική μηνιαία αναφορά τόσο των ενεργειών SEO όσο και των αποτελεσμάτων τους. Σου παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με την κίνηση και τη χρηστικότητα της ιστοσελίδας σου, τις λέξεις – κλειδιά που χρησιμοποιήσαμε, βάσει των στόχων που έχουμε θέσει μαζί και βάσει του ανταγωνισμού, ενώ σου προτείνουμε και επιπλέον τρόπους βελτίωσης της στρατηγικής μας.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Χρειάζεται SEO η επιχείρησή μου;

Κάθε επιχείρηση, σε όποιο κλάδο κι αν ανήκει, εφόσον θέλει να έχει digital παρουσία, πρέπει να επενδύει στο SEO της ιστοσελίδας της. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) σου προσφέρει έναν τρόπο να αυξήσεις την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ή του eshop σου, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις για αυτό στη μηχανή αναζήτησης, όπως θα έκανες μια διαφήμιση PPC.

Ενώ με τη διαφήμιση PPC χρεώνεσαι για κάθε κλικ που οδηγεί στην ιστοσελίδα σου από τη μηχανή αναζήτησης, με το SEO προβάλλεσαι δωρεάν χωρίς κόστος ανά κλικ. Αν η ιστοσελίδα σου φτάσει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης δε θα σταματήσεις να προβάλλεσαι ψηλά ακόμη και αν δεν τρέχεις διαφημίσεις. Η αναζήτηση μέσω μηχανής (άρα και το SEO) ευθύνεται για το 50% της συνολικής σου επισκεψιμότητας. Αν αμελήσεις το SEO, δίνεις προβάδισμα στους ανταγωνιστές σου να επικρατήσουν!

02

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατάταξη στη Google;

Για να εμφανιστείς ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google απαιτείται χρόνος! To αποτέλεσμα δεν έρχεται από την μια μέρα στην άλλη και απαιτεί σωστές βάσεις (μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα), καθώς και μακροχρόνια στρατηγική και προσαρμογή. Το να ξεκινήσεις σήμερα μία ιστοσελίδα και να πιστέψεις ότι σε μία εβδομάδα ή σε ένα μήνα θα φτάσεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων, είναι μάλλον ουτοπικό! Απαιτείται χρόνος για την απόδοση της ιστοσελίδας σου στη λίστα κατάταξης, καθώς η Google κατατάσσει σχετικές ιστοσελίδες με τη λέξη αναζήτησης, που έχουν εδραιωθεί.

Ένας εκτιμώμενος χρόνος κατάταξης υπολογίζεται μεταξύ έξι μηνών και ενός έτους, ωστόσο και αυτό εξαρτάται από τη στρατηγική και τους ανταγωνιστές σου!

03

Θα πρέπει να κάνω SEO ή διαφημίσεις PPC;

Και τα δύο! Δεν είναι εφικτό να επιλέξεις είτε το ένα είτε το άλλο αν θες να προβληθείς με αποδοτικό τρόπο σε μια μηχανή αναζήτησης.

Αν η επιχείρησή σου είναι μικρή, καταλαβαίνουμε ότι ο μηνιαίος προϋπολογισμός σου μπορεί να σε δεσμεύει στο να «τρέξεις» διαφημίσεις PPC, ωστόσο αν οι διαθέσιμοι πόροι σου κατανεμηθούν σωστά, είναι εφικτό! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις τη στρατηγική SEO σου, για να έχεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα οργανικά, ενώ, παράλληλα, να στοχεύσεις και σε PPC διαφημιστικές καμπάνιες για να προσελκύσεις πιο άμεσα το κοινό που αναζητά κάτι που συσχετίζεται με όσα παρέχεις.

Συνεργάτες για τους οποίους πραγματοποιήσαμε ενέργειες S.E.O.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use