Σχεδιασμός Banner για οnline παρουσία

Ως Sevenloft digital heroes στην κατασκευή ιστοσελίδων και το digital marketing, αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική και τη σημαντικότητα που έχει ο σχεδιασμός ενός καλαίσθητου, ποιοτικού και – εν τέλει – αποδοτικού banner, τόσο σε μια ιστοσελίδα ή eshop όσο και στα social media (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, TikTok) ή τη Google. Έχοντας πάντα την αίσθηση του περιορισμού του πλαισίου και της χρωματικής παλέτας, βάσει της εταιρικής ταυτότητας ή του εκάστοτε event (π.χ. Black Friday), δημιουργούμε απλά ή σύνθετα banners που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

01
Σε ένα banner είναι σημαντικό το πού θα τοποθετηθεί το κείμενο και το μέγεθος των γραμμάτων του.
02
Το banner οφείλει να είναι μικρό σε μέγεθος για να φορτώνει εύκολα και γρήγορα.
03
Είναι σημαντικό το banner να σχεδιάζεται σε διάφορες διαστάσεις για να αποδίδει το ίδιο σε κάθε οθόνη.
Στη Sevenloft, προτού προβούμε στο σχεδιασμό του web banner, μελετούμε πλήρως την εταιρική σου ταυτότητα αλλά και το κοινό στο οποίο πρέπει να απευθυνθούμε. Ο σχεδιασμός banner δεν αφορά κάτι ξεχωριστό, αλλά είναι ένα κομμάτι της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησής σου. Οφείλει να συσχετίζεται με την υπόλοιπη εικόνα σου και να μένει στη μνήμη του καταναλωτή.
Πρόβαλε banners που ξεχωρίζουν στο διαδίκτυο.
home Banner 1
Web ή Social Media Banner?

Τις περισσότερες φορές αυτά τα δύο συγχέονται.

Όταν αναφερόμαστε σε web banners, ουσιαστικά αναφερόμαστε σε banners που τοποθετούνται σε κάποια ιστοσελίδα ή eshop (header banner, pop-up banner). Οφείλουν να έχουν συνοχή με το υπόλοιπο site ή αν θέλουμε να παρεκκλίνουν πλήρως σκόπιμα (π.χ. μία προσφορά που θέλεις να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη ιστοσελίδα) θα πρέπει και πάλι να κρατάμε βασικά στοιχεία της εταιρικής σου προβολής ως κατευθυντήριο άξονα.

Τα social media banners, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια των banners. Αφορά «εικόνες» που προβάλλονται με τη μορφή image profile, cover image, ads images, posts images, σε κάθε κοινωνικό μέσο. Εκτός από τα social υπάρχει και η Google, στην οποία, αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε banners υπό μορφή διαφήμισης.

Χρησιμοποιούμε τη δημιουργικότητά μας προς όφελός σου και αναδεικνύουμε το μήνυμα που θέλεις να περάσεις.
Στην πρώτη σου επικοινωνία με το τμήμα του development ή του marketing, καθώς και του creative (ανάλογα από το αν επιθυμείς web ή social media banner), θα καταγραφούν από την ομάδα όλες οι πληροφορίες που θέλεις να οπτικοποιήσεις, το κοινό που θέλεις να λάβει την πληροφορία και μερικά στοιχεία που αφορούν την αισθητική σου, για να προσεγγίσουμε εικαστικά όλα όσα σε πρεσβεύουν.
Web - Social Media Banners 1
01
Creative meeting
02
Σχεδιασμός προτάσεων
Web - Social Media Banners 2
Σχεδιασμός εικαστικών προτάσεων (όσων έχουν συμφωνηθεί εξ’ αρχής), βασισμένων στην αισθητική σου και προσαρμοσμένων, βάσει των γνώσεων και της εμπειρίας μας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά στο μάτι του χρήστη και να οδηγήσουν στον πολυπόθητο «click» που θα ανακατευθύνει στο site, στο like, το share και το save!
Αφού σου αποσταλούν οι πρώτες μακέτες, ώστε να επιλέξεις αυτή που σε εκφράζει περισσότερο, προχωρούμε σε επιπλέον τροποποιήσεις και τυχόν αλλαγές στη μακέτα που τελικά θα διαλέξεις. Έπειτα προχωράμε με τη δημιουργία των banners σε όποια άλλη διάσταση απαιτείται, για να είναι εξίσου αποδοτικό, είτε προβληθεί σε μεγάλη οθόνη, π.χ. ενός υπολογιστή είτε σε μικρότερη, όπως αυτή ενός smartphone.
Κι αν δεν σου ταιριάζει καμία; Don’ t worry! Είναι σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο τότε επιστρέφουμε στο βήμα 1 και ξεκινάμε τη διαδικασία από την αρχή!
Web - Social Media Banners 3
03
Τροποποιήσεις banners
04
Παράδοση και Δημοσίευση
Web - Social Media Banners 4
Εφόσον ολοκληρωθούν οι τροποποιήσεις, είτε σου παραδίδουμε τα αρχεία, για να τα διαχειριστείς όπως εσύ επιθυμείς, είτε αλλάζουν τμήμα εντός της εταιρείας για να χρησιμοποιηθούν από τους experts του development ή του marketing – ανάλογα τι banner επέλεξες! Αν χρησιμοποιηθούν σε διαφήμιση, στο τέλος του μήνα θα σου παραδοθεί η αναφορά της διαφήμισης, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς πώς απέδωσε στο σύνολό της.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Τι είδους banner μπορώ να λάβω από εσάς;

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσένα οποιοδήποτε είδος banner προβάλλεται διαδικτυακά, δηλαδή banners για ιστοσελίδες στο μέγεθος που το χρειάζεσαι, social media posts, διαφημίσεις social media και Google, στα μεγέθη που ορίζει η κάθε πλατφόρμα.

02

Πότε θα είναι έτοιμα τα banner μου;

Ο χρόνος διεκπεραίωσης του σχεδιασμού είναι μεταξύ 24 ωρών και 3 εργάσιμων ημερών, από τη στιγμή που θα λάβουμε το αίτημά σου. Σημαντική παράμετρος στο χρόνο αυτό θεωρείται και ο χρόνος της απόκρισής σου στο σχέδιο που θα σου στείλουμε, το πόσες αλλαγές θα χρειαστείς ή το αν θα το εγκρίνεις απευθείας.

03

Μπορούν τα banner να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες μου;

Τα Banner σου θα έχουν θετικό αντίκτυπο εάν χρησιμοποιείς καλόγουστα, δημιουργικά, όμορφα και ενημερωτικά banner. Η ομάδα μας σχεδιάζει πάντα με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία! Σου παρέχουμε banner που ανταποκρίνονται στην εταιρική σου ταυτότητα ή το μήνυμα που θες να περάσεις, κρατώντας το design «καθαρό» και προβάλλοντας την πληροφορίες με τη σειρά και την ένταση που απαιτείται.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use