Γιατί να σχεδιάσω ιστοσελίδα;

Όπως είναι αντιληπτό το διαδίκτυο έχει εισβάλλει στις ζωές όλων μας! Σκέψου πως όταν ενδιαφέρεσαι για να πάρεις πληροφορίες για ένα προϊόν, μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αναζητήσεις στη Google πληροφορίες και να κάνεις click στην ιστοσελίδα που σου φαίνεται πιο κατάλληλη για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Ταυτόχρονα, αν επισκεφτείς μία επιχείρηση, είτε αποχωρήσεις ευχαριστημένος είτε δυσαρεστημένος, αναζητάς μία ιστοσελίδα και κάποια social media για να αφήσεις μία θετική κριτική ή να υποβάλλεις τα παράπονά σου. Φαντάσου ακόμη ότι η επιχείρηση για την οποία ενδιαφέρεσαι να λάβεις πληροφορίες, τη στιγμή που αναζητάς για εκείνη είναι κλειστή. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να συμπληρώσεις μία φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στην ιστοσελίδα της ή να στείλεις ένα e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που σου εμφανίζονται. Κι αν δεν διαθέτει ούτε ιστοσελίδα ούτε social; Ξέρουμε, αισθάνεσαι ότι «κάτι δεν πάει καλά»!

Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, είναι καθοριστικής σημασίας να κατασκευάσει κανείς μία ιστοσελίδα! Εκτός αυτών, η ιστοσελίδα σου θα λειτουργήσει και ως «βάση» για όλες τις social media διαφημίσεις σου, σε περίπτωση που αποφασίσεις να προβληθείς πιο δυναμικά στον online κόσμο! Στη Sevenloft γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να σχεδιάσουμε μια αισθητικά όμορφη ιστοσελίδα, που είναι πλήρως λειτουργική και ανταποκρίνεται εξίσου το ίδιο σε κάθε συσκευή, παρέχοντας εύκολη πλοήγηση στους χρήστες. Γι’ αυτό προχωράμε σε custom κατασκευή ιστοσελίδας WordPress για κάθε συνεργάτη μας.

01
Το 75% των χρηστών παραδέχεται ότι κρίνει την αξιοπιστία μια εταιρείας από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας της.
02
8 στους 10 χρήστες θα αποχωρούσαν από την ιστοσελίδα, αν αυτή δεν εμφανιζόταν σωστά στη συσκευή που χρησιμοποιούσαν.
03
Το 88% των χρηστών που αναζητά μία επιχείρηση μέσω κινητής συσκευής, τηλεφωνεί ή επισκέπτεται την επιχείρηση μέσα σε 24 ώρες.
Όποια ενέργεια marketing και εάν επιλέξεις να πραγματοποιήσεις στο internet, στο τέλος πρέπει να έχει έναν στόχο. Να φέρεις επισκέπτες σε μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και να τους «μετατρέψεις» σε πελάτες. Η βάση οποιασδήποτε marketing καμπάνιας είναι μια ιστοσελίδα που επιτυγχάνει τους στόχους σου. – Λογοθέτης Βαλασάκης
Προχωρούμε στην κατασκευή μια λειτουργικής ιστοσελίδας WordPress, που ανταποκρίνεται στην εταιρική σου ταυτότητα και στις ανάγκες της επιχείρησής σου.
home Banner 1
Προσβασιμότητα για όλους.

Είναι γνωστό ότι τα άτομα με αναπηρίες αντιμετωπίζουν καθημερινά δύσκολες καταστάσεις και συχνά αποκλείονται. Αν με την ιστοσελίδα σου επιθυμείς όχι μόνο να παρέχεις πληροφορίες στο κοινό σου, αλλά και να διευκολύνεις το κοινό που ενδεχομένως έχει προβλήματα όρασης, ακοής, κίνησης ή μαθησιακές δυσκολίες, δημιουργώντας ένα προσβάσιμο site για όλους, στη Sevenloft μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις.

Θα δημιουργήσουμε ένα site με βάση τα W3C Standards, που καθορίζουν τον τρόπο για να καταστεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάσιμο από άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ή τα άτομα τρίτης ηλικίας. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ένα τέτοιο site δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα υπόλοιπα site σχεδιαστικά, ενώ μπορεί μέσω αυτού του στοιχείου να υπερτερεί των άλλων στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι επικερδείς και για τις δύο πλευρές.
Έχοντας καθορίσει τους στόχους μας, προσδιορίσει τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και την αισθητική σου, και έχοντας βεβαιωθεί ότι γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες του project, προγραμματίζουμε μια συνάντηση, στην οποία θα καταλήξουμε από κοινού για τον σχεδιασμό της ολοκληρωμένης εικόνας της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε θέματα όπως το κοινό και οι ανταγωνιστές σου, καθώς και το τι θες να πετύχεις με την ύπαρξη της ιστοσελίδας (Θέλεις να προβάλλεις δείγματα της δουλειάς σου; Να συγκεντρώσεις email για αποστολή newsletters; Nα δημιουργήσεις ένα μέρος που θα καταλήγουν οι χρήστες μέσω των διαφημίσεών σου στα social media, κ.α.).
Βάση αυτών των στοιχείων θα σχεδιάσουμε ένα «χάρτη» για την οργάνωση της ιστοσελίδας σου (sitemap) και, παράλληλα, θα έχουμε ολοκληρώσει ένα αναλυτικό creative brief, ως οδηγό για τους σχεδιαστές μας.
Εταιρική Παρουσίαση 1
01
Kick off meeting
02
Σχεδιασμός αρχικής σελίδας
Εταιρική Παρουσίαση 2
Όλα ξεκινούν με τον σχεδιασμό της αρχικής σελίδας για οθόνη υπολογιστή, σε στενή συνεργασία με τον υπεύθυνο της ομάδας design και βασιζόμενοι σε όσα καταγράψαμε από το ερωτηματολόγιο και τo meeting. Κατά τη διαδικασία της σχεδίασης της πρώτης σελίδας περιλαμβάνουμε αρκετές τροποποιήσεις και βελτιώσεις, μέχρι να φτάσουμε σε ένα άριστο επίπεδο, που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Αφού ολοκληρώσουμε την αρχική σελίδα μπορούμε να προχωρήσουμε και στην σχεδίαση των υπόλοιπων σελίδων.
Μόλις ολοκληρωθεί η μορφή της αρχικής σου σελίδας, συνεχίζουμε με την ανάπτυξη και παραμετροποίηση της υπόλοιπης ιστοσελίδας. Αναπτύσσουμε κώδικα, βασισμένο στα τελευταία πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (HTML5 & CSS3), έτσι ώστε να είναι συμβατή με όλους τους browsers και να φορτώνει γρήγορα. Φροντίζουμε για τη βελτιστοποίησή της για τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly) και τη λήψη στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας 24/7. Ακόμη, ενσωματώνουμε διαδραστικούς χάρτες Google ή φόρμα επικοινωνίας, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών σου, social media buttons και επιπλέον γλώσσες, εφόσον χρειάζεται. Παράλληλα, χτίζουμε το διαχειριστικό της ιστοσελίδας, μέσα από το οποίο θα μπορείς, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, να αλλάξεις το περιεχόμενο της κάθε σελίδας, να εντάξεις εικόνες και βίντεο, όπως χειρίζεσαι ένα αρχείο Word. Ολοκληρώνοντας την έκδοση για υπολογιστή, δημιουργούμε τις εκδόσεις για tablet και smartphone (responsive web design).
Εταιρική Παρουσίαση 3
03
Πλήρης σχεδιασμός ιστοσελίδας
04
Demo – Διασφάλιση ποιότητας – Live
Εταιρική Παρουσίαση 4
Όταν ολοκληρωθεί και η διαδικασία του σχεδιασμού όλης της ιστοσελίδας, προχωράμε μαζί σου στον έλεγχο του συνόλου της, με σκοπό να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Πιθανόν, σε αυτή την φάση να χρειαστούν και κάποιες τελευταίες πινελιές! Ταυτόχρονα, προχωράμε στην εκπαίδευσή σου (αλλά και του προσωπικού σου) στο περιβάλλον διαχείρισης, με μηδενικό επιπλέον κόστος. Εφόσον όλα δουλεύουν «ρολόι» και έχουμε ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σου, είμαστε έτοιμοι για το launch του νέου site! Από αυτή την στιγμή και μετά αποτελεί ευθύνη μας η άμεση υποστήριξη στα αιτήματά σου, η συμβουλευτική υποστήριξη για την προώθηση της ιστοσελίδας σου, καθώς και η συνεχής αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Πότε θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;

O χρόνος ολοκλήρωσης για την κατασκευή ιστοσελίδας WordPress εξαρτάται από το είδος της ιστοσελίδας που έχεις επιλέξει (e-shop, δυναμική ιστοσελίδα, κτλ.) και πόσο απλή ή σύνθετη χρειάζεται να είναι. Αφού λάβουμε από εσένα τις ανάλογες οδηγίες, τα στοιχεία και το απαιτούμενο υλικό, πραγματοποιούμε ένα ραντεβού μαζί σου και ορίζονται συγκεκριμένα, αυστηρά χρονικά όρια. Ενδεικτικά, ένας συνήθης χρόνος υλοποίησης είναι 4 με 6 εβδομάδες.

02

Πόσο θα μου κοστίσει;

Γνωρίζουμε ότι μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους επιλογής μιας εταιρείας αποτελεί το κόστος. Ωστόσο, ειδικά στον τομέα μας έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι μία φθηνή ιστοσελίδα μπορεί να σου κοστίσει ακριβά!

Η τιμή μίας ιστοσελίδας κυμαίνεται ανάλογα από το τι θέλεις να κάνει με αυτή ως επιχειρηματίας. Για παράδειγμα η κατασκευή ιστοσελίδας WordPress που έχει στόχο την παρουσίαση μιας εταιρείας και των υπηρεσιών της, έχει διαφορετική κοστολόγηση από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μπορείς να δεις περισσότερα για το πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα εδώ.

03

Έχω ήδη μια ιστοσελίδα, αλλά χρειάζεται ανανέωση. Πόσο εύκολο θα είναι να την αλλάξετε;

Εάν έχεις ήδη μία ιστοσελίδα, είναι πολύ ευχάριστο, αφού εμείς θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μία καινούρια ιστοσελίδα WordPress, όσο η αρχική σου βρίσκεται ακόμη live.

Εφόσον είσαι ευχαριστημένος με την τελική εικόνα της ιστοσελίδας και είμαστε έτοιμοι να βγούμε live, θα αλλάξουμε άμεσα στο ίδιο domain name σου την παλιά ιστοσελίδα με την καινούρια.

Συνεργάτες για τους οποίους κατασκευάσαμε δυναμικά Website

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use