Γιατί Social Media Marketing;

Πιθανόν αναρωτιέσαι “γιατί να αναθέσω σε ένα digital marketing agency” τη διαχείριση των social media μου… αφού και εγώ μπορώ να ανεβάσω 5 φωτογραφίες στη σελίδα μου. Οι πελάτες σου χρησιμοποιούν καθημερινά τα social media, ανεξαρτήτως με το τι είδους επιχείρηση έχεις. Μάλιστα, η χρήση τους σήμερα, δεν αφορά μόνο τη διασκέδαση, αλλά και την πληροφόρηση και την αγορά!

Είναι σημαντικό για την εικόνα της μάρκας σου να χτίσεις μία κοινότητα και σχέσεις μαζί τους, ώστε να διασφαλίσεις ότι θα έρχεσαι πάντα πρώτος στο μυαλό τους, όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουν κάτι απ’ τον τομέα, στον οποίο ειδικεύεσαι. Σωστή διαχείριση social media όμως, δεν είναι μία τυχαία ανάρτηση δημοσίευσης εβδομαδιαία. Είναι τακτικές, στοχευμένες ενημερώσεις, με δημιουργικό περιεχόμενο, που ενημερώνει, ψυχαγωγεί, εμπνέει και επιλύει απορίες, οδηγεί σε διάλογο με το κοινό και αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της εταιρικής σου ταυτότητας, που υπενθυμίζει την παρουσία σου και σε διαχωρίζει από τις υπόλοιπες μάρκες.

01
Πληροφορούμε το κοινό για όλα όσα πρεσβεύουμε και όλα όσα παρέχουμε.
02
Κάνουμε πάντα διάλογο με το κοινό – τα social λειτουργούν πάντα αμφίδρομα. Γινόμαστε «φίλοι».
03
Προσθέτουμε links, για να βελτιώσουμε, παράλληλα, το off-site SEO μας.
Συμφωνα με έρευνες, οι εταιρείες που δεν έχουν επαγγελματική παρουσία στα social media, λειτουργούν ανασταλτικά στο να τους επιλέξουν οι χρήστες για κάποια αγορά, καθώς δεν νιώθουν ασφάλεια.
Στρέφουμε τα social media υπέρ σου!
home Banner 1
Αρκεί μόνο το social media marketing?

Όχι! Το social media marketing, χρησιμοποιείται για την ψηφιακή παρουσία σου. Ωστόσο, η ανάρτηση απλών δημοσιεύσεων από μόνη της, δεν θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα (αύξηση πελατών, πωλήσεων, κ.α.). Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα της Sevenloft, μελετά προσεκτικά τον ανταγωνισμό σου, το κοινό σου, τα trends, και σου προτείνει, παράλληλα, τη δημιουργία διαφημίσεων για να πετύχουμε τις μέγιστες αποδόσεις!

Δεν στοχεύουμε σε πολλούς και αδιάφορους followers , αλλά σε followers που ενδιαφέρονται για όσα έχεις να τους δείξεις και θα σου φέρουν κέρδος.
Προγραμματίζουμε την πρώτη μας συνάντηση, ώστε να κατανοήσουμε ποιο είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σου, τι σε κάνει να υπερισχύεις του ανταγωνισμού και ποιος είναι αυτός. Αναλύουμε, ακόμη, τη μέχρι τώρα ψηφιακή παρουσία σου. Έπειτα, σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο social media marketing plan, ώστε να αποδώσουμε όλα όσα πρεσβεύεις, φέρνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα αναφορικά με τους στόχους σου.
Social Media Marketing 1
01
Ανάλυση επιχείρησης – Δημιουργία Πλάνου
02
Δημιουργία Personas
Social Media Marketing 2
Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία τόσο του δικού σου πελατολογίου όσο και των ανταγωνιστών, αλλά και τα στοιχεία που προκύπτουν κατόπιν της πρωταρχικής μας συζήτησης, κάνουμε μια πλήρη καταγραφή των δημογραφικών τους στοιχείων (π.χ. ηλικία, φύλο, τοποθεσία, κ.α.). Στη συνέχεια, δημιουργούμε Personas – δηλαδή, προφίλ δυνητικών πελατών – έτσι ώστε να σιγουρευτούμε ότι γνωρίζουμε σε ποιους θα απευθυνθούμε και τι ύφος θα έχει η επικοινωνία μας.
Έχοντας ολοκληρώσει τα 2 πρώτα βήματα, αυτό που ακολουθεί είναι να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό στην κατάλληλη πλατφόρμα, ή να βελτιστοποιήσουμε τον ήδη υπάρχων, σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο. Κατόπιν, οι copywriters μας προχωρούν στην σύνταξη των κειμένων, ανά social media account, καθώς και οι graphic designers στην σχεδίαση των αντίστοιχων γραφιστικών. Σκοπός μας είναι όλα να ανταποκρίνονται στην εταιρική σου ταυτότητα και κουλτούρα. Ολοκληρώνουμε τη μηνιαία αυτή διαδικασία με τον προγραμματισμό της ανάρτησης των δημοσιεύσεων.
Social Media Marketing 3
03
Δημιουργία/ Βελτιστοποίηση προφίλ – Δημιουργία περιεχομένου
04
Μηνιαία αναφορά
Social Media Marketing 4
Όπως ήδη θα γνωρίζεις για εμάς, το «performance» ανήκει στις αγαπημένες μας λέξεις. Σου παρέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα όχι μόνο των διαφημίσεων αλλά και της απήχησης των οργανικών δημοσιεύσεων, με σκοπό να παρέμβουμε όπου απαιτείται, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να έχεις μία συνολική εικόνα της επιχείρησης σου, στον digital κόσμο.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Αν οι (υποψήφιοι) πελάτες κάνουν ερωτήσεις σε σχόλια και μηνύματα, μπαίνετε και τις απαντάτε;

Η επικοινωνία με τους πελάτες σου είναι δική σου ευθύνη, καθώς δεν γνωρίζουμε π.χ. αν το προϊόν για το οποίο θα ενδιαφερθεί ο πελάτης σου είναι ακόμη διαθέσιμο, αν καλύπτει τις προδιαγραφές του, κ.ά., αλλά ούτε και εσύ θα είσαι σε θέση να ξέρεις ποιος τελικά θα θέλει να επιλέξει εσένα και όσα παρέχεις, αν μπούμε εμείς στη διαδικασία των απαντήσεων. Για να μη δημιουργηθεί σύγχυση στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες θεωρούμε χρήσιμο να απαντάς εσύ.

Ωστόσο, σε περιπτώσεις κρίσης, όπως π.χ. μία δυσφήμιση, η ομάδα μας μπορεί να σε συμβουλεύσει για τον τρόπο που θα απαντήσεις και θα χειριστείς μία δυσάρεστη κατάσταση.

02

Δεν έχω profile/ σελίδα στα social media που τελικά θα επιλέξουμε για τη στρατηγική της επιχείρησής μου. Μπορείτε να κάνετε εσείς;

Ασφαλώς! Είναι χαρά μας να σε οδηγούμε σε λειτουργία και να σε προβάλλουμε digital στο κοινό σου. Η δημιουργία accounts, είναι τμήμα της στρατηγικής μας, αφού πραγματοποιήσουμε το meeting μας, καταγράψουμε τις ανάγκες σου και δούμε ποιες πλατφόρμες λειτουργούν καλύτερα για την επιχείρηση και τους στόχους σου! Ασ’ το πάνω μας!

03

Τι είδους περιεχόμενο πρέπει να έχει η επιχείρησή μου στις οργανικές δημοσιεύσεις της;

Το περιεχόμενο που θα δημοσιεύσουμε το καθορίζουμε εκ των προτέρων! Εξαρτάται πάντα από τους τομείς που επιθυμείς να προβάλλεις. Μπορείς να προβάλλεις νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, προϊόντα ή υπηρεσίες σε προσφορά, εποχιακά προϊόντα ή υπηρεσίες που τροποποιούνται ανά εποχή, κριτικές πελατών σου, διαγωνισμούς, videos της επιχείρησής σου, events που συμμετείχες, κ.ο.κ. Το να εντοπίσουμε τα κατάλληλα μηνιαία posts, αποτελεί μέρος της διαδικασίας του social media management και το πραγματοποιούμε εκ των προτέρων μαζί, συζητώντας τις ανάγκες σου και ακούγοντας τις προτάσεις μας.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use