Πολλές φορές είναι αναγκαία η απόφαση να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία του social media marketing έτσι ώστε να διαχειρίζεται επαγγελματικά τις εταιρικές σας σελίδες στο Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube κ.α. με ένα μικρό μηνιαίο κόστος

Με τακτικές ενημερώσεις θα δημιουργήσετε σχέσεις με τους πελάτες σας και σε κάθε ευκαιρία με δημιουργικό περιεχόμενο, τους υπενθυμίζετε ότι είστε εκεί. Παράλληλα με γρήγορους ρυθμούς, με σωστά κατασκευασμένες διαφημίσεις που απευθύνονται στα σωστά αγοραστικά personas αυξάνετε το μέγεθος του online κοινού σας.

Γιατί Social Media Marketing;

 • Οι πελάτες σας χρησιμοποιούν καθημερινά τα social media, ανεξαρτήτως με το τι είδους επιχείρηση έχετε. Είναι σημαντικό να χτίσετε κοινότητα και σχέσεις μαζί τους, έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.
 • Πάνω από 4,5 εκατ. χρήστες στο Facebook και πάνω από 1 εκατ. χρήστες στο Twitter, στην Ελλάδα
 • Έντονη λειτουργία του Word-of-mouth. Εύκολη διάδοση μηνύματος από χρήστη σε χρήστη.
 • Με το Social media marketing προσεγγίζoυμε υποψήφιους πελάτες τη στιγμή που επικοινωνούν με τους φίλους τους, βλέπουν φωτογραφίες τους, συζητούν, ενημερώνονται. Έτσι δημιουργούμε ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ποια είναι η μεθοδολογία μας

 1. Ανάλυση της επιχείρησής σας
  Aφού πρώτα κατανοήσουμε ποιο είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας δηλαδή ποιες υπηρεσίες ή προϊόντα διαθέτει, ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα, ποιος είναι ο ανταγωνισμός, ποια είναι η μέχρι τώρα παρουσία σας στα social media κ.α. σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη Social Media Marketing στρατηγική.
 2. Δημιουργία Personas
  Βάση στοιχείων του πελατολογίου σας, αλλά και του πελατολογίου των ανταγωνιστών καταγράφουμε τα δημογραφικά τους στοιχεία (π.χ. ηλικία, φύλο, τοποθεσία, συσκευές που χρησιμοποιούν για να συνδεθούν στο Facebook). Με αυτόν τον τρόπο, αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που προκύπτουν μέσα από ερωτηματολόγια που θα συμπληρώσουμε μαζί, δημιουργούμε Personas έτσι ώστε να σιγουρευτούμε ότι γνωρίζουμε σε ποιους θα απευθυνθούμε.
 3. Σύνταξη κειμένων και σχεδίαση γραφιστικών
  Με τα αποτελέσματα από την φάση της ανάλυσης, προχωράμε στην σύνταξη των κειμένων ανά social media καθώς και στην σχεδίαση των αντίστοιχων γραφιστικών.
 4. Διεξαγωγή Διαγωνισμών & Facebook Apps
  Πέρα από την συχνή δημοσίευση περιεχομένου, τα Social Media προσφέρουν αρκετές επιπλέον δυνατότητες προσέλκυσης υποψήφιων πελατών. Ενδεικτικά, μερικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιούμε για να προσελκύσουμε περισσότερο κοινό είναι η διεξαγωγή διαγωνισμών μέσα από την εξειδικευμένη μας πλατφόρμα αλλά και η σχεδίαση και κατασκευή εφαρμογών στο Facebook.
 5. Αποτελέσματα
  Σας παρέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναφορά αποτελεσμάτων που περιλαμβάνει την απόδοση της καμπάνιας. Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση της καμπάνιας και παρεμβαίνουμε έγκαιρα με διορθωτικές κινήσεις επιλέγοντας την καλύτερη στρατηγική και τον καλύτερο συνδυασμό όλων των παραμέτρων ώστε να πετύχουμε την μέγιστη απόδοση.

Συνεργάτες που μας εμπιστεύτηκαν για το Social Media Marketing της επιχείρησής τους

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521