4 Λόγοι για να επιλέξεις το Woocommerce ως την e-commerce πλατφόρμα σου 1

 

Το λανσάρισμα eCommerce site της επιχείρησης μπορεί αποδειχθεί αρκετά αγχωτικό. Θέλεις να ‘σαι βέβαιος ότι επιλέγεις μια πλατφόρμα, η οποία όχι μόνο έχει ένα περιβάλλον που είναι εύκολο στην χρήση για τους πελάτες αλλά επίσης προσφέρει ένα τέτοιο επίπεδο ασφάλειας και υποστήριξης, αφαιρώντας κάθε ανησυχία από σε σένα και τους πελάτες σου, ενώ ψωνίζουν.

Υπάρχουν μερικές eCommerce πλατφόρμες εκεί έξω για να διαλέξεις. Η πλατφόρμα της δικής μας επιλογής, είναι το WooCommerce (ένα open source eCommerce με plugin από το WordPress).

Ζήτησα από έναν από τους προγραμματιστές μας UI / UX, να αναφέρει μερικούς από τους λόγους για τους οποίους πιστεύει, ότι το WooCommerce είναι η καλύτερη eCommerce πλατφόρμα. Έλεγξε τι έχει να πει:

 

1 – Είναι δωρεάν!

Οι περισσότερες eCommerce πλατφόρμες κοστίζουν αρκετά σε χρήματα. Μερικοί μπορεί να υποθέσουν ότι επειδή είναι δωρεάν, μπορεί να είναι μια βασική επιλογή και ίσως όχι μια επαγγελματική λύση για eCommerce. Ωστόσο, κάνουν λάθος!

Το WooCommerce προσφέρει λεπτομερή παρακολούθηση παραγγελιών, εργαλεία δέσμευσης πελατών τα οποία επιτρέπουν στους εμπόρους να βλέπουν διεκπαιρεωμένες και ανοιχτές παραγγελίες, να ενημερώνουν τις καταστάσεις παραδόσεων, να θέτουν σε εφαρμογή τις εκπτώσεις, να προσαρμόζουν τις φορολογικές ρυθμίσεις, να διαχειρίζονται το απόθεμα, να προσαρμόζουν τις επιλογές αποστολής και να ρυθμίζουν τους κωδικούς των κουπονιών. Όλα τα επαγγελματικά eCommerce καταστήματα θα πρέπει να κάνουν αυτό.

 

2 – Είναι εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή.

Το WooCommerce είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, ειδικά σε σύγκριση με άλλες μεγάλες πλατφόρμες. Δεδομένου ότι είναι ένα WordPress plugin, είναι εξίσου φιλικό προς το χρήστη και επιτρέπει στους χρήστες που ήδη γνωρίζουν / χρησιμοποιούν το WordPress να κάνουν εύκολα τη μετάβαση στο eCommerce. Με το 53% όλων των site στο διαδίκτυο να χρησιμοποιούν WordPress αυτήν την περίοδο, συνεπάγεται ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εκεί έξω που θα βρίσκουν την χρήση του WooCommerce σχετικά εύκολη!

 

3 – Είναι προσαρμόσιμο και μπορεί να αναπτυχθεί παράλληλα με την επιχείρησή σου.

Το WooCommerce είναι προσαρμόσιμο επειδή υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν και επί πληρωμή επεκτάσεις για να προσθέσεις στις επιπλέον λειτουργίες του στο WooCommerce κατάστημα σου. Αυτές οι επεκτάσεις περιλαμβάνουν εφαρμογές και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη λογιστική, τις πληρωμές, το μάρκετινγκ, τις αναφορές και πολλά άλλα. Αυτό σου επιτρέπει να επιλέγεις τις επεκτάσεις που σου ταιριάζουν και να τις προσαρμόσεις το κατάστημά σου.

 

4 – Είναι αξιόπιστο και προσφέρει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Το WooCommerce υπάρχει από το 2011 και έχει γίνει γνωστό ως μια μεγάλη και αξιόπιστη eCommerce πλατφόρμα που έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό με την πάροδο των χρόνων. Οι προγραμματιστές της πλατφόρμας έχουν μεγάλο ιστορικό αξιοπιστίας και επαγγελματικότητας με τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση τους.

Επί του παρόντος, το 42% των eCommerce sites στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το WooCommerce, το οποίο δείχνει πως είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα. Αυτό το ποσοστό είναι τεράστιο σε σύγκριση με τις άλλες κορυφαίες πλατφόρμες (Shopify – 7% και Magento – 4%).

Αν ψάχνεις για μια φιλική προς το χρήστη, εύκολα προσαρμόσιμη πλατφόρμα που εμπιστεύεται η πλειοψηφία των eCommerce site, μην κοιτάξεις κάπου αλλού πέρα από το WooCommerce!

contact icon

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521