Γιατί να επιλέξεις το Woocommerce; 1

Η ίδρυση μιας eCommerce επιχείρησης είναι ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Πρέπει να είσαι εφοδιασμένος με προϊόντα και αποφασιστικότητα, αλλά πάντα θα υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας και πολλές ερωτήσεις γύρω απ’ αυτό. Τι μπορείς να κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις τους οικονομικούς κινδύνους εισόδου στην αγορά και ταυτόχρονα να δεις γρήγορα τα αποτελέσματα; Δοκιμάσε το WooCommerce.

 

Γιατί το WooCommerce; Είναι εύκολο, προσιτό και γρήγορο.

Τι είναι το WooCommerce;

 

Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής eCommerce πλατφόρμα μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, που κατέχει το 41% ​​του μεριδίου αγοράς. Το WooCommerce είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γρήγορο και προσιτό ξεκίνημα στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα μικρά και μεσαία ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να στραφούν στο WooCommerce για να ελέγξουν εάν τα προϊόντα τους θα πουλήσουν. Το οικονομικά προσιτό software επιτρέπει στους επιχειρηματίες να ελαχιστοποιούν τις οικονομικές τους απώλειες. Για όλα τα νέα ηλεκτρονικά καταστήματα και επιχειρήσεις, το WooCommerce έχει αποδειχθεί εξαιρετικά βολικό, καθώς το software μπορεί να εκτιμήσει τη ζήτηση, δημιουργώντας αναφορές που βοηθούν τους ιδιοκτήτες να συντονίζουν τις μελλοντικές τους πωλήσεις.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε έργα MVP (Ελάχιστο Βιώσιμο Προϊόν). Οι επιχειρηματίες που δεν είναι σίγουροι εάν θα υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, μπορούν να δοκιμάσουν, να πωλήσουν την απλούστερη έκδοση των προϊόντων τους για να ελέγξουν πώς αντιδρά η αγορά. Με την δοκιμαστική λειτουργία, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μαθαίνουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των προϊόντων τους. Αυτή η λύση μειώνει τον οικονομικό κίνδυνο ανάπτυξης της τελικής έκδοσης ενός προϊόντος που τελικά δεν θα πουλήσει.

Παρόλο που το WooCommerce ταιριάζει καλύτερα με τις μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, με ένα σύνολο κατάλληλων plugins, μπορεί εξίσου εύκολα να χειριστεί καταστήματα που πωλούν πάνω από 800 προϊόντα.

Είναι εύκολο στη χρήση

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του WooCommerce είναι η απλότητα του. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που διαθέτουν ήδη έναν ιστότοπο WordPress, μπορούν να εγκαταστήσουν το WooCommerce εξίσου εύκολα, όσο και αν πρόσθεταν ένα άλλο plugin. Η εγκατάσταση είναι ευκολονόητη και γρήγορη, μέσα σε λίγα λεπτά επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να πωλούν προϊόντα μέσω του καταστήματος WooCommerce.

Εξοπλισμένο με άφθονα plugins και προσαρμόσιμα πρότυπα, το WooCommerce δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δίνουν στο κατάστημά τους μια μοναδική πινελιά , χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μεγάλα ποσά. Μετά από μια σύντομη εκπαίδευση, οι επιχειρηματίες μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες τροποποιήσεις, διαμορφώνοντας τις ηλεκτρονικές τους επιχειρήσεις σύμφωνα με το δικό τους όραμα και τις ανάγκες των πελατών τους.

Πράγματι, το WooCommerce διαθέτει περίπου 400 plugins και add-ons που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των ειδών ηλεκτρονικών πωλήσεων, είτε πρόκειται για ενδύματα, ηλεκτρονικά μαθήματα, ηλεκτρονικά είδη, συμπληρώματα ή ψηφιακά προϊόντα. Το  εύρος των plugins εκτείνεται από τα θέματα μέχρι τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας στην προσαρμογή του προϊόντος.

Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με το λογισμικό που προέρχεται από μια κοινότητα, υπάρχει ένα μειονέκτημα σε μια τέτοια πληθώρα plugins. Οι προσθήκες που προέρχονται από μη αξιόπιστους προγραμματιστές μπορούν να οδηγήσουν σε κενά ασφαλείας.  Γι ‘αυτό πρέπει πάντα να εγκαταστήσεις plugins από αξιόπιστους προγραμματιστές με αποδεδειγμένο ιστορικό προηγούμενων κυκλοφοριών. Είναι επίσης χρήσιμο να ελέγξεις το feedback προηγούμενου χρήστη στο site του plugin. Στο Διαδίκτυο, μπορείς να βρεις πολλές κριτικές και συγκρίσεις εργαλείων και plugin διαθέσιμων για το WooCommerce, οπότε να ΄σαι σίγουρος ότι έχεις κάνει μια ενδελεχή έρευνα,, πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε. Και πιστέψτε με, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι μια διαρροή εμπιστευτικών δεδομένων.

 

Προσφέρεται για τολμηρά εγχειρήματα επίσης

Παρόλο που το WooCommerce είναι ιδανικό για επιχειρηματίες χωρίς τεχνικό υπόβαθρο, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν μπορούμε να πούμε ότι η πλατφόρμα δεν μπορεί να τροποποιηθεί, ώστε να χρησιμοποιηθεί και σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Με τα κατάλληλα plugins, οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WooCommerce για να πουλήσουν εισιτήρια για εκδηλώσεις, να κάνουν online σεμινάρια ή μαθήματα ή να προσφέρουν πρόσβαση σε διάφορους τύπους εικονικού περιεχομένου. Οι πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής του WooCoomerce, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πρωτότυπα προηγμένες διαδικτυακές εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος μιας τέτοιας επένδυσης.

 

Προσαρμοστικότητα και εξυπηρέτηση

Το WooCommerce μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά CRM ή εργαλεία διαχείρισης πωλήσεων, τα οποία επεκτείνουν περαιτέρω την ικανότητά του να ταιριάζει σε διάφορες επιχειρήσεις και το κοινό-στόχο τους. Το ίδιο το software, καθώς και το WordPress που εκτελείται, ενημερώνονται συχνά, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο βλαβών ασφαλείας και σφαλμάτων. Το WooCommerce είναι επίσης open-source , καθιστώντας τις τροποποιήσεις σχεδόν απεριόριστες. Όλη αυτή η προσαρμοστικότητα, όμως, έρχεται με μια τιμή αν εξετάσεις την επίσημη υποστήριξη της WooCommerce.

 

Η περίπτωση της επίσημης υποστήριξης

Το WooCommerce προσφέρει μια περιορισμένη γκάμα μέσων υποστήριξης. Ουσιαστικά, όταν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις ένα online εισιτήριο στον ιστότοπο WooCommerce. Πρέπει δηλαδή να ξεχάσεις τα παραδοσιακά μέσα υποστήριξης, όπως τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή live chat. Επίσης, να έχεις υπόψη σου, ότι μέχρι να απενεργοποιήσεις τα plugins τρίτων, δεν θα λάβεις βοήθεια. Η υποστήριξη του WooCommerce λειτουργεί μόνο σε θέματα σχετικά με τις επίσημες επεκτάσεις του WooCommerce.

Ευτυχώς, για τη “διάσωση” σου, λειτουργούν ανεπίσημα μέσα υποστήριξης όπου οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι προγραμματιστές και οι χρήστες θα σε βοηθήσουν σε απλά ή μέτριας δυσκολίας ζητήματα.

Έχοντας αυτό υπόψη, πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται σημαντικές τροποποιήσεις και βελτιστοποίηση από πλευράς εξυπηρετητή για να εξασφαλίσουν την εύκολη χρήση, μπορεί να βρουν το WooCommerce ανεπαρκές σε σύγκριση με το Magento, για παράδειγμα. Στο τέλος, μια τέτοια εκτεταμένη προσαρμογή θα απαιτεί σχεδόν πάντα την βοήθεια ενός προγραμματιστή.

 

Πολλές μέθοδοι πληρωμής

Οι πελάτες επιθυμούν πάντα να έχουν πολλές επιλογές, όταν πληρώνουν για τα προϊόντα τους και το WooCommerce σου επιτρέπει να προσθέσεις όσες θέλεις. Το ίδιο το software, έχει πέντε από αυτές για να ξεκινήσεις, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα που μπορείς να προσθέσεις μέσω των plugins. Η ασφάλεια των ενσωματωμένων επιλογών πληρωμής διασφαλίζεται από τις επιλογές που ήδη δοκιμάζουν και εμπιστεύονται οι πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Το WooCommerce είναι προσιτό

Όταν είσαι ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε το WooCommerce δεν θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα (δες την παρακάτω τιμολόγηση). Η βασική έκδοση περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ένα κατάστημα που μόλις ξεκινά, συμπεριλαμβανομένων των checkout επιλογών , των επιλογών αποστολής, της διαχείρισης αποθεμάτων, των αναλυτικών στοιχείων, των κριτικών των προϊόντων, την geo-location υποστήριξη και ενός λειτουργικού θέματος. Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος των πληρωμένων και δωρεάν χαρακτηριστικών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι μικρές επιχειρήσεις θα βρουν την βασική έκδοση περισσότερο από επαρκή, καθώς εμπεριέχει ότι χρειάζεται μια εκστρατεία επιχείρησης . Αλλά καθώς το ηλεκτρονικό σου κατάστημα μεγαλώνει, πιθανότατα θα χρειαστείς πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, τα οποία με τη σειρά του μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα κόστη.

Γιατί να επιλέξεις το Woocommerce; 2

Φέρνει αποτελέσματα γρήγορα

Επειδή είναι τόσο εύκολο και γρήγορο να εγκατασταθεί (εξακολουθούμε να συνιστούμε να παρακολουθούμε μερικά επίσημα σεμινάρια στον ιστότοπο WooCommerce), η πώληση στο διαδίκτυο με το WooCommerce γίνεται δυνατή μέσα σε λίγα λεπτά  μετά την εγκατάσταση, δίνοντας σε όλους τους επιχειρηματίες μια γρήγορη ώθηση.

Το WooCommerce είναι μια ισορροπημένη λύση μεταξύ μιας προσιτής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου και μιας σχετικά σύντομης περιόδου παράδοσης. Εάν πρόκειται να επενδύσεις σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να εξοπλιστείς με υπομονή (η ανάπτυξη απαιτεί χρόνο) και χρήματα (οι ομάδες δεν επιβαρύνουν το κόστος). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν ξεκινάς τώρα, αξίζει να δώσεις στην WooCommerce μια ευκαιρία, προτού ξεκινήσεις το eCommerce κατάστημα σου από το μηδέν.

9 λόγοι για να εμπιστευτείς το WooCommerce:

  • Ιδανικό για νέες επιχειρήσεις
  • Επιτρέπει τη δοκιμή πρωτότυπων προηγμένων διαδικτυακών εφαρμογών
  • Είναι οικονομικό
  • Είναι εύχρηστο
  • Δίνει πολλές επιλογές πληρωμής
  • Διαθέτει εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Plugins και add-ons κατάλληλα για όλα τα είδη καταστημάτων
  • Παρέχει σύντομη εκπαίδευση επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγηθούν και να διαχειριστούν εύκολα το κατάστημά τους
  • Δημιουργεί γρήγορα αποτελέσματα

 

Παρόμοιες λύσεις

Shopify: οι μηνιαίες χρεώσεις συνδρομές, λειτουργούν ως τεχνική υπηρεσία, έχουν όμως λιγότερες προσθήκες και θέματα σε σύγκριση με το WooCommerce.
PrestaShop-free : διαθέτει λιγότερα πρόσθετα και θέματα από το WooCommerce.
Magento : Απαιτεί σημαντική κατανομή των κεφαλαίων για τη δημιουργία και την εκτέλεση του, δεν παρέχει έτοιμες προς χρήση λύσεις διαθέσιμες κατά την εγκατάσταση του, καθώς λειτουργεί σωστά μόνο με μεγάλα projects .

contact icon

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερους πελάτες? Ελάτε να σας βοηθήσουμε!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2311296521