Διαφημίσεις Instagram (Instagram ads)

Σήμερα το Facebook και το Instagram θεωρούνται «αδερφάκια»! Μια πλήρης digital marketing καμπάνια που χρησιμοποιεί τα Facebook ads, σίγουρα θα χρειαστεί να επεκταθεί και στις διαφημίσεις Instagram! Τα τελευταία χρόνια τα 2 μέσα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, με το Instagram να παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη απήχηση. Σκοπός μας και σε αυτού του είδους τις διαφημίσεις είναι να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του brand σου, η επισκεψιμότητα στο e-shop ή στην ιστοσελίδα σου, το ποσοστό αλληλεπίδρασης εντός της πλατφόρμας, να αυξηθούν οι πελάτες και οι πωλήσεις σου.

Η προσέγγισή μας για κάθε πελάτη είναι μοναδική. Το ίδιο… μοναδική είναι και η διαχείριση του κάθε λογαριασμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες, που χαρακτηρίζονται από καλή επικοινωνία και εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών. Διαχειριζόμαστε το Budget σου σαν να ήταν δικό μας και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, καταβάλλοντας πάντα προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

01
Το Instagram έχει σημειώσει αύξηση 80% στον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες παρακολουθώντας βίντεο στην πλατφόρμα.
02
Τα ποσοστά αφοσίωσης στις φωτογραφίες είναι σχεδόν διπλάσια από αυτά των βίντεο.
03
Σχεδόν 7 στους 10 χρήστες έχουν κάνει κλικ σε button για πρόσβαση σε συνδέσμους, μέσα από stories που κάνουν τα brands.
Δημιουργούμε διαφημίσεις Instagram υψηλής αποδοτικότητας, προσελκύοντας το κατάλληλο κοινό για την επιχείρησή σου, ώστε: να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του brand σου, η επισκεψιμότητα στο e-shop ή την ιστοσελίδα σου, να κερδίσεις περισσότερες πωλήσεις και να αυξηθούν οι πελάτες σου.
Κέρδισε Νέους Πελάτες με λιγότερα χρήματα.
home Banner 1
Performance

Money makes the world go round! Μαζί μας θα συζητάς για χρήματα – τι έδωσες και τι πήρες πίσω – αφού στόχος μας είναι πάντα οι πωλήσεις και τα κέρδη! Όλες οι αποφάσεις μας για τη διαχείριση των διαφημιστικών λογαριασμών και τις διαφημίσεις Instagram λαμβάνονται βάσει αυτών των παραμέτρων.

Στη Sevenloft δεν μας αρκεί το like ή το save… στοχεύουμε στο buy.
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Μέσα από μια διαδικασία 7 βημάτων (Seven…steps!), στήνουμε μεθοδικά τους στατιστικούς μηχανισμούς, τους μηχανισμούς ελέγχου της απόδοσης, τους καταλόγους προϊόντων και οτιδήποτε άλλο απαιτείται. Αυτό συμβαίνει, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε σωστά τα δεδομένα και τις μετρήσεις όλων των δεικτών μας, έχοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα να επιφέρουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
Διαφημίσεις Instagram 1
01
Setup διαφημιστικού Λογαριασμού
02
Δημιουργία, Έλεγχος και Βελτιστοποίηση Καμπανιών
Διαφημίσεις Instagram 2
Δεν δημιουργούμε τις διαφημίσεις σαν να κάνουμε ένα απλό boost post.
Ξεκινάμε με μια μεγάλη και αναλυτική έρευνα. Έπειτα, συνεχίζουμε με καθημερινή παρακολούθηση και τις βέλτιστες δυνατές τροποποιήσεις σε κάθε καμπάνια, με σκοπό να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε συζητήσει μαζί σου εξ αρχής.
Για εμάς το «εξώφυλλο» είναι το ίδιο σημαντικό με το περιεχόμενο.
Δεν μας αρκεί ο συνεχής έλεγχος της απόδοσης των διαφημίσεων, αλλά επιδιώκουμε και να έχουμε γραφιστικά που πουλάνε. Είναι σημαντικό για εμάς να αντιπροσωπεύουν την εταιρεία σου, να είναι καλαίσθητα και να μας βοηθάνε να αυξήσουμε το κέρδος.
Διαφημίσεις Instagram 3
03
Γραφιστικά
04
Μέτρηση απόδοσης
Διαφημίσεις Instagram 4
When performance is measured, performance improves.
Βάσει των χρόνων εμπειρίας  μας, έχουμε καταλήξει στο ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας ενέργειας digital marketing είναι η γνώση πάνω στα στατιστικά, η σωστή ερμηνεία τους και ο έλεγχος απόδοσης των διαφημίσεων, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες παραμετροποιήσεις.
Ένα performance digital marketing agency, όπως η Sevenloft, δεν θα μπορούσε παρά να έχει εμμονή με τα νούμερα. Δημιουργούμε αναφορές και συζητάμε πάνω σε αυτές, ενώ έχουμε real time παρακολούθηση μέσα από dashboards.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να διαφημιστώ στο Instagram;

Περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες εισέρχονται στην πλατφόρμα του Instagram ημερησίως. Χρησιμοποιείται από ανθρώπους που θέλουν να συνδεθούν με φίλους τους, να δουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με πράγματα που τους αρέσουν, να μάθουν για νέα προϊόντα ή να εμπνευστούν για θέματα, όπως η μόδα ή κάποιο νέο trend. Επηρεάζονται από διάσημα πρόσωπα και influencers και αγοράζουν εύκολα μέσω της πλατφόρμας. Όπως καταλαβαίνεις, οι άνθρωποι έρχονται στο Instagram για να ανακαλύψουν νέα πράγματα, οπότε γιατί να μην ανακαλύψουν και τη δική σου επιχείρηση;

02

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας κανονικής και μιας χορηγούμενης ανάρτησης;

Η κανονική ανάρτηση αναφέρεται σε μία δημοσίευση που θα γίνει οργανικά στο feed σου στο Instagram και θα τη δουν όσοι σε ακολουθούν, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι στην πλατφόρμα του Instagram.

H χορηγούμενη δημοσίευση αφορά μια δημοσίευση που είτε ανάρτησες πρώτα στο feed σου κι αποφάσισες να την προωθήσεις (boost post) είτε δημιούργησες εκ νέου μια διαφήμιση που δε φαίνεται καθόλου στο feed σου, αλλά «πετάγεται» μέσα στην αρχική σελίδα ή τα stories, τόσο αυτών που σε ακολουθούν όσο και αυτών που δε ακολουθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακαλύψουν πολλοί χρήστες την επιχείρησή σου, κατευθυνόμενοι από μια πληρωμένη, δηλαδή χορηγούμενη δημοσίευση. Οι χορηγούμενες διαφημίσεις κάτω από το username αναφέρουν το ότι είναι χορηγούμενες, ενώ δίνουν την ευκαιρία να προσθέσεις κουμπιά προτροπής, όπως «Μάθετε περισσότερα», που θα οδηγήσουν στην ιστοσελίδα σου!

03

Τι δεν επιτρέπεται στις διαφημίσεις Instagram;

Εκτός από  τις απαγορεύσεις που υπάρχουν γενικά από την πλατφόρμα του Facebook – οι οποίες καλύπτουν και τις διαφημίσεις Instagram, το Instagram θα σου απαγορεύσει να διαφημίσεις posts με σεξουαλικό περιεχόμενο (ακόμα και υπόνοια γυμνού σημείου σώματος), σοκαριστικό περιεχόμενο (όπως βία, αίμα, παράνομες δραστηριότητες, κ.α.), περιεχόμενο που αναπαράγει περιπτώσεις διακρίσεων (φυλετικών, χρωματικών κ.ο.κ) ή περιπτώσεις με αβάσιμους ισχυρισμούς (όπως χάπια για απώλεια βάρους, ή νέες θεραπείες ίασης ασθενειών, όπως ο καρκίνος).

Οι διαφημίσεις κατανάλωσης αλκοόλ, επιτρέπονται, ωστόσο, πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use