Διαφημίσεις Twitter (Twitter ads)

Στην κούρσα της digital διαφήμισης το Twitter είναι ένας άλλος μεγάλος παίκτης! Οι 300 εκατομμύρια χρήστες σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι στις εταιρείες κι έτσι αξιοποιούν το μέσο ως άλλο ένα διαφημιστικό εργαλείο για το Brand τους! Οι διαφημίσεις Twitter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε την τεράστια κοινότητα του μέσου. Στη Sevenloft δημιουργούμε διαφημίσεις Twitter με εξαιρετικά αποτελέσματα, που οδηγούν στην αύξηση την επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σου και τη δημιουργία σχέσεων με τους δυνητικούς σου πελάτες. Διαχειριζόμαστε το Budget σου σαν να ήταν δικό μας και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, καταβάλλοντας πάντα προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

01
Το 67% των επιχειρήσεων B2B χρησιμοποιούν το Twitter ως εργαλείο digital marketing.
02
Ο μέσος χρήστης του Twitter ακολουθεί πέντε επωνυμίες.
03
4 στους 10 χρήστες του Twitter πραγματοποίησαν μια αγορά αφού την είδαν στην πλατφόρμα.
Το Twitter είναι ένα μοναδικό εργαλείο marketing από πολλές απόψεις, σε σύγκριση με τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Δημιουργούμε για εσένα πειστικές καμπάνιες (max) 280 χαρακτήρων…αφού στο Twitter τα πολλά λόγια είναι φτώχια (!), με σκοπό να κάνουν «click» οι χρήστες και να ξεκινήσουν τη δράση τους!
Μεγιστοποίησε την επιτυχία των διαφημιστικών καμπανιών σου και πέτυχε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI).
home Banner 1
Μήπως να κρατήσω τα χρήματά μου για το Facebook;

Ακούμε συχνά την υπόθεση πως το Facebook είναι πιο αποδοτικό για το λόγο ότι έχει περισσότερους χρήστες απ’ ότι το Twitter κι έτσι θα ήταν προτιμότερο να αξιοποιηθούν τα χρήματα σε εκείνη την πλατφόρμα. Αν το έχεις σκεφτεί και εσύ, να σου πούμε πως σίγουρα έχει μία λογική. Η αξία της διαφήμισης στο Facebook είναι πράγματι υψηλή, ωστόσο οι διαφημίσεις Twitter σου παρέχουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις κοινό με το οποίο πιθανόν δυσκολευόσουν να αλληλεπιδράσεις, εάν περιοριζόσουν μόνο στο Facebook.

Για να σε βοηθήσουμε λίγο παραπάνω να αντιληφθείς την αξία της διαφήμισης στο Twitter, o μέσος χρήστης Twitter θα αλληλεπιδράσει με μια διαφήμιση Twitter 26% περισσότερο από ό,τι συνήθως σε άλλες πλατφόρμες, ενώ το 53% των χρηστών του Twitter είναι οι τύποι ανθρώπων που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν νέα προϊόντα αμέσως μετά την κυκλοφορία τους. Τελευταίο…clue για εσένα είναι ότι το 80% χαρακτηρίζεται ως «εύποροι millennials»… επομένως απευθύνεσαι σε χρήστες που έχουν χρήματα να ξοδέψουν. Το σκέφτεσαι ακόμη;

Στη Sevenloft στοχεύουμε σε πολλά μέσα ταυτόχρονα, για τα μέγιστα αποτελέσματα!
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Μέσα από μια διαδικασία 7 βημάτων (Seven…steps!), στήνουμε μεθοδικά τους στατιστικούς μηχανισμούς, τους μηχανισμούς ελέγχου της απόδοσης, και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για να λειτουργήσουν σωστά οι διαφημίσεις Twitter και να επιφέρουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
Διαφημίσεις Twitter 1
01
Setup διαφημιστικού Λογαριασμού
02
Δημιουργία, Έλεγχος και Βελτιστοποίηση Καμπανιών
Διαφημίσεις Twitter 2
Ξεκινάμε με μια μεγάλη και αναλυτική έρευνα. Έπειτα, συνεχίζουμε με καθημερινή παρακολούθηση και τις βέλτιστες δυνατές τροποποιήσεις σε κάθε καμπάνια, με σκοπό να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε συζητήσει μαζί σου εξ αρχής.
Για εμάς το «εξώφυλλο» είναι το ίδιο σημαντικό με το περιεχόμενο.
Δεν μας αρκεί ο συνεχής έλεγχος της απόδοσης των διαφημίσεων, αλλά επιδιώκουμε και να έχουμε γραφιστικά που πουλάνε. Είναι σημαντικό για εμάς να αντιπροσωπεύουν την εταιρεία σου, να είναι καλαίσθητα και να μας βοηθάνε να αυξήσουμε το κέρδος.
Διαφημίσεις Twitter 3
03
Γραφιστικά
04
Μέτρηση απόδοσης
Διαφημίσεις Twitter 4
Βάσει των χρόνων εμπειρίας  μας, έχουμε καταλήξει στο ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας ενέργειας digital marketing είναι η γνώση πάνω στα στατιστικά, η σωστή ερμηνεία τους και ο έλεγχος απόδοσης των διαφημίσεων, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες παραμετροποιήσεις.
Ένα performance digital marketing agency, όπως η Sevenloft, δεν θα μπορούσε παρά να έχει εμμονή με τα νούμερα. Δημιουργούμε αναφορές και συζητάμε πάνω σε αυτές, ενώ έχουμε real time παρακολούθηση μέσα από dashboards.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Γιατί θα με ωφελήσει η προώθηση ενός tweet;

Οι πιθανότητες να δουν τα σωστά άτομα τα απλά tweets στο λογαριασμό σου είναι ελάχιστες. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες προβολής η πληρωμή για την προώθησή τους είναι ένας ιδανικός τρόπος διαφήμισης. Τα χορηγούμενα tweets βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν περισσότερους οπαδούς και είναι αναμφισβήτητα ο πιο χρήσιμος από όλους τους τύπους διαφημίσεων στο Twitter.

02

Να προβληθώ στο Linkedin Ή στο Twitter, αν η επιχείρησή μου στοχεύει σε άλλες επιχειρήσεις (Β2Β);

Το ότι απευθύνεσαι σε μία άλλη επιχείρηση (Β2Β), δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να το κάνεις διαμέσου μίας μόνο πλατφόρμας. Σαφώς, το LinkedIn είναι μια εξ’ ορισμού επαγγελματική πλατφόρμα άρα και must-have για το στρατηγικό σου πλάνο, εφόσον απευθύνεσαι σε άλλες επιχειρήσεις. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει το Twitter από τη στρατηγική προβολής σου.

Το twitter είναι μια πλατφόρμα που εξ’ αρχής λειτουργούσε κυρίως μέσω των κινητών τηλεφώνων, καθώς τα tweets που κάνουν οι χρήστες αφορούν καταστάσεις που συμβαίνουν in real time… και τι πιο εύκολο από το να αρπάξεις το κινητό σου και να γράψεις για αυτό τη στιγμή που συμβαίνει! Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι αγοραστές B2B γίνονται λιγότερο επικεντρωμένοι στους επιτραπέζιους υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει βασικό εργαλείο. Εφόσον το Twitter είναι καθαρά εφαρμογή που χρησιμοποιείται από κινητό και έχει μια μεγάλη βάση χρηστών, η οποία περιλαμβάνει επαγγελματίες και δυνητικούς πελάτες, μπορεί να στραφεί υπέρ σου με μια σωστή στρατηγική.

Καλό θα ήταν να επενδύσεις σε διαφημίσεις και στις δύο πλατφόρμες, να παρακολουθείς τι ανταποκρίνεται καλύτερα σε εσένα και να μοιράσεις αντίστοιχα το budget σου.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use