Διαφημίσεις Google | Google ads στη Θεσσαλονίκη

Είμαστε ένα digital marketing agency στη Θεσσαλονίκη και αγαπάμε να δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες Google (Google ads), υψηλής αποδοτικότητας, με στόχο: περισσότερες πωλήσεις, μεγαλύτερο κέρδος και αύξηση πελατών. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός. Το ίδιο… μοναδική είναι και η διαχείριση του κάθε λογαριασμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες, που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά αποτελέσματα, καλή επικοινωνία και εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών. Διαχειριζόμαστε το Budget σου σαν να ήταν δικό μας και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, καταβάλλοντας πάντα προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

01
Το ποσό που θα διαθέσεις για τις διαφημίσεις Google δεν μας επηρεάζει. Πίσω από κάθε λογαριασμό κρύβεται ένας εξειδικευμένος παίκτης της ομάδας, που φροντίζει καθημερινά για την καλύτερη απόδοση των διαφημίσεων.
02
Από το 2017 που ιδρύθηκε η Sevenlof..κρατορία μας, έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες μετράνε ήδη χρόνια. Το ποσοστό των πελατών μας που συνεχίζει να μας επιλέγει ξεπερνάει το 90%.
03
Πιστεύουμε ότι για κορυφαία αποτελέσματα στις διαφημίσεις Google, είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με μετρήσιμα δεδομένα. Δεν προωθούμε απλά μία διαφήμιση, δημιουργούμε μία κερδοφόρα καμπάνια.
Google Partner Hoorayyy! Επαγγελματίες… με τη βούλα! Όταν μιλάμε για “βούλα” αυτό σημαίνει Google Partner agency.
Είμαστε από τις λίγες Ελληνικές εταιρείες που έχουν πιστοποίηση της Google για τις διαφημίσεις Google και αποτελούμε μέλος των Google Partners!
home Banner 1
Performance

Money makes the world go round!
Μαζί μας θα συζητάς για χρήματα – τι έδωσες και τι πήρες πίσω – αφού στόχος μας είναι πάντα οι πωλήσεις και τα κέρδη! Όλες οι αποφάσεις μας για τη διαχείριση των διαφημιστικών λογαριασμών λαμβάνονται βάσει αυτών των παραμέτρων.

Στη Sevenloft δεν μας αρκεί το click… στοχεύουμε στο buy.
Εμφανίζονται όταν η αναζήτηση στη Google έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή με μια κατηγορία προϊόντων. Βάσει πωλήσεων (και βάσει της εμπειρίας μας), είναι με διαφορά η πιο αποδοτική μέθοδος στις διαφημίσεις Google.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι ένας σωστά δημιουργημένος κατάλογος προϊόντων, που συμπεριλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες.
Διαφημίσεις Google (Google ads) 1
01
Shopping Ads
02
Search Ads
Διαφημίσεις Google (Google ads) 2
Προβάλλονται κάθε φορά που κάποιος χρήστης θα αναζητήσει μια λέξη – κλειδί και πληρωμή γίνεται κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ, για να μπει στην ιστοσελίδα σου.
Μπορούν να είναι στοχευμένες, να φέρουν πωλήσεις, αλλά και leads σε Β2Β ενέργειες. Βασικές προϋποθέσεις για την αποτελεσματικότητά τους είναι, κυρίως, η έρευνα που θα πραγματοποιηθεί πριν από τη δημιουργία τους, καθώς και η καθημερινή παρακολούθηση της απόδοσης.
H τηλεόραση του σήμερα! Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία στο Youtube. Θα πετύχεις , επίσης, τέτοιου είδους διαφημίσεις, πριν ή κατά τη διάρκεια ενός βίντεο.
Εκτός από την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητά τους σε brand awareness ενέργειες, έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να είναι και μια, εξίσου, σημαντική πηγή πωλήσεων. Η απόδοσή τους εξαρτάται από την ποιότητα του video, το περιεχόμενο και, ασφαλώς, από την σωστή διαχείρισή τους.
Διαφημίσεις Google (Google ads) 3
03
Youtube Ads
04
Display & Remarketing
Διαφημίσεις Google (Google ads) 4
Αυτές οι διαφημίσεις προβάλλονται σε τρίτα site με την μορφή banners.
Xρησιμοποιούμε το Remarketing για να πείσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας, που δεν αγόρασαν με την πρώτη επίσκεψη, να προβούν, εν τέλει σε αγορά. Επίσης, δημιουργούμε Banners με στόχο την προβολή της επιχείρησής σου και το brand awareness αυτής. Αξιοσημείωτο ρόλο στην απόδοση φέρουν τόσο το δημιουργικό κομμάτι, όσο και το κείμενο της διαφήμισης.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Αν κάνω SEO θα πρέπει να κάνω και Google Ads;

Δεν γίνεται να κάνεις μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Αν θέλεις να προβάλλεσαι σωστά στην Google οφείλεις να κάνεις και τα δύο! Από τη μία το SEO σε βοηθά μακροπρόθεσμα να εμφανίζεσαι ψηλά στη μηχανή αναζήτησης οργανικά – χωρίς να πληρώνεις κάτι. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να κάνεις σωστές ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα σου, στη συνολική online παρουσία σου με λέξεις κλειδιά και να δουλεύεις συστηματικά σε αυτό.

Από την άλλη τα Google ads είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προσελκύσεις στοχευμένα το κοινό στην ιστοσελίδα σου, αφού, μέσω της διαφήμισης, η ιστοσελίδα σου θα εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα, εάν επικρατήσει των ανταγωνιστών και έτσι θα δημιουργηθεί γρηγορότερα επισκεψιμότητα. Πληρώνεις βάσει των κλικ που οδηγούν στην σελίδα, ενώ είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι τα Google ads δε θα σε βοηθήσουν να ανέβεις οργανικά ψηλά στη λίστα αποτελεσμάτων.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ισορροπήσεις τη στρατηγική SEO σου με τις PPC διαφημιστικές καμπάνιες στη Google.

02

Είναι οι διαφημίσεις Facebook καλύτερες από τις διαφημίσεις Google;

Θα θέλαμε να σου εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, όταν μιλάμε για διαφήμιση. Οι διαφημίσεις Facebook και οι διαφημίσεις Google είναι δύο διαφορετικά είδη διαφήμισης, με διαφορετικό τρόπο στόχευσης κοινού. Οι διαφημίσεις στο Facebook στοχεύουν βάσει των ενδιαφερόντων των χρηστών, των δημογραφικών στοιχείων τους ή άλλων δεδομένων third part. Από την άλλη πλευρά, η Google κάνει στόχευση βάσει των αναζητήσεων των χρηστών και των δημογραφικών στοιχείων τους.

Για παράδειγμα, με τις διαφημίσεις online στη Google στοχεύουμε όσους αναζήτησαν «φθηνά παπούτσια στη Θεσσαλονίκη». Με τις διαφημίσεις στο Facebook στοχεύουμε σε ανθρώπους που τα ενδιαφέροντά τους είναι τα παπούτσια ή συγκεκριμένες μάρκες παπουτσιών. Καταλαβαίνεις τη διαφορά, σωστά;

03

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω δεδομένα και να πετύχω τους στόχους μου με τα Google ads;

Όταν ένας διαφημιστικός λογαριασμός Google ενεργοποιηθεί, τα δεδομένα (όπως τα κλικ, το κόστος ανά κλικ και οι εμφανίσεις) μπορούν να αρχίσουν να συλλέγονται μέσα σε λίγες ώρες.

Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται χρόνος για να συγκεντρωθούν αρκετά στατιστικά δεδομένα, που θα δώσουν την ευκαιρία ανάλυσης μοτίβων των χρηστών ή τάσεων και να βοηθήσουν στις βελτιστοποιήσεις των Google ads. Η επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων με τα Google ads μπορεί να κυμαίνεται από μερικές ημέρες μερικούς μήνες μήνες.

Η ομάδα μας ελέγχει καθημερινά την πορεία των διαφημίσεών σου, όπως π.χ. ποιες αναζητήσεις ενεργοποιούν τις διαφημίσεις σου, πόσα κλικ έχουν, τη θέση έχει η διαφήμισή σου έναντι των ανταγωνιστών, ποια στιγμή της μέρας έχεις περισσότερες μετατροπές, κ.ο.κ, ώστε να σου επιφέρει τις μεγαλύτερες αποδόσεις!

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use