Διαφημίσεις Linkedin (Linkedin ads)

Αν οι διαφημίσεις Facebook, Instagram, Tik Tok, αφορούν κυρίως επιχειρήσεις που στοχεύουν σε φυσικά πρόσωπα (B2C), τότε τι είναι ιδανικό για εσένα που στοχεύεις να κάνεις πωλήσεις και να δικτυωθείς με άλλες επιχειρήσεις (Β2Β); Μία από τις λύσεις σου είναι σαφώς οι διαφημίσεις Linkedin (ωστόσο, μπορείς να συνδυάσεις και το Twitter)! Το Linkedin είναι μία κατεξοχήν επαγγελματική πλατφόρμα, σχεδιασμένη για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν την επαγγελματική προβολή τους και αποτελεί ένα αποδοτικό Β2Β εργαλείο, αν χρησιμοποιηθεί σωστά! Σε αυτή την πλατφόρμα μπορείς να συναντήσεις υπαλλήλους, στελέχη και εταιρείες κάθε είδους, από ολόκληρο τον πλανήτη.

01
Το 65% των επιχειρήσεων B2B (Business To Business) έχουν δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις μέσω του LinkedIn.
02
Το LinkedIn έχει 810 εκατομμύρια μέλη.
03
Οι επωνυμίες έχουν σημειώσει αύξηση 33% στην πρόθεση αγοράς που προκύπτει από την προβολή διαφημίσεων στο LinkedIn.
Στο LinkedIn μπορείς στις περισσότερες των περιπτώσεων να εξυπηρετήσεις ανάγκες για μάρκετινγκ μεταξύ επιχειρήσεων. Εάν εμπορεύεσαι κάτι, που ωφελεί τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή επαγγελματίες και μπορείς σε μια σύντομη πρόταση, να ορίσεις μια σαφή αιτία αναγκαιότητας του προϊόντος, τότε αξίζει να εμπλακείς με τις διαφημίσεις LinkedIn.
Βρες πιθανούς πελάτες και συνεργάτες. Διεύρυνε τις επιχειρηματικές προοπτικές σου.
home Banner 1
Performance

Money makes the world go round! Μαζί μας θα συζητάς για χρήματα – τι έδωσες και τι πήρες πίσω – αφού στόχος μας είναι πάντα οι πωλήσεις και τα κέρδη! Όλες οι αποφάσεις μας για τη διαχείριση των διαφημιστικών λογαριασμών λαμβάνονται βάσει αυτών των παραμέτρων.

Στη Sevenloft δεν μας αρκεί το like… στοχεύουμε στο buy.
Στην πρώτη μας συνάντηση, θα μάθουμε στοιχεία για την επιχείρηση σου, θα προσδιορίσουμε τις ιδανικές επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν πελάτες σου και τους στόχους της καμπάνιας σου και, έπειτα, θα τμηματοποιήσουμε το κοινό σου, με σκοπό να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα..
Διαφημίσεις Linkedin 1
01
Kick-off meeting
02
Δημιουργία Καμπανιών
Διαφημίσεις Linkedin 2
Ξεκινάμε με μια μεγάλη και αναλυτική έρευνα. Συντάσσουμε ελκυστικά κείμενα και σχεδιάζουμε γραφιστικά υψηλής απόδοσης, με σκοπό να προσεγγίσουμε τους σωστούς πελάτες και να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε συζητήσει μαζί σου εξ’ αρχής για τις διαφημίσεις Linkedin.
Στη συνέχεια, αφού δημοσιευτούν οι αρχικές διαφημίσεις Linkedin, θα δούμε τι αποδίδει, θα προβούμε σε πολλούς τύπους διαφημίσεων, καμπάνιες επαναστόχευσης, αυτοματοποιημένα emails, κ.ο.κ. Συνεχίζουμε με καθημερινή παρακολούθηση και τις βέλτιστες δυνατές τροποποιήσεις σε κάθε καμπάνια.
Διαφημίσεις Linkedin 3
03
Δημοσίευση διαφημίσεων και Έλεγχος
04
Μέτρηση απόδοσης
Διαφημίσεις Linkedin 4
Βάσει των χρόνων εμπειρίας  μας, έχουμε καταλήξει στο ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας ενέργειας digital marketing είναι η γνώση πάνω στα στατιστικά, η σωστή ερμηνεία τους και ο έλεγχος απόδοσης των διαφημίσεων, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες παραμετροποιήσεις.
Ένα performance digital marketing agency, όπως η Sevenloft, δεν θα μπορούσε παρά να έχει εμμονή με τα νούμερα. Δημιουργούμε αναφορές και συζητάμε πάνω σε αυτές, ενώ έχουμε real time παρακολούθηση μέσα από dashboards.

Γιατί εμάς

image
Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας! Επενδύουμε στην ομάδα μας και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες, δίνοντας στον καθέναν την απαραίτητη προσοχή και ίσες ευκαιρίες, με σκοπό να αποδίδουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας.
image
Οι πελάτες μας γίνονται μέλος της ομάδας μας. Η επιθυμία μας είναι να έχουμε πελάτες με όραμα και στόχους, με τους οποίους μεγαλώνουμε και προχωράμε παράλληλα, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
image
Είμαστε «κολλημένοι» με τις διαδικασίες και θέλουμε τα project μας να γίνονται στο σωστό χρόνο, με τον σωστό τρόπο. Επιλέγουμε το δύσκολο και όχι το βολικό μονοπάτι.
image
Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στην εκπαίδευση, καθώς αγαπάμε και παθιαζόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας, πάντοτε μοιράζοντας γνώση ο ένας με τον άλλον.

Είπαν για εμάς

Aπαντήσεις από τους ειδικούς

01

Η καμπάνια μου έχει περισσότερες από μία διαφημίσεις. Πώς επηρεάζει αυτό τη καμπάνια είτε μόνη της είτε σε σχέση με τους ανταγωνιστές;

Το LinkedIn θα επιλέξει μόνο τις διαφημίσεις με την καλύτερη απόδοση σε μια καμπάνια, έτσι ώστε τα δικά σου δημιουργικά από την ίδια καμπάνια να μην ανταγωνίζονται ποτέ το ένα το άλλο, αλλά να ανταγωνίζονται μόνο τα αντίστοιχα δημιουργικά των ανταγωνιστών σου. Η απόδοση καθορίζεται από την αφοσίωση του κοινού. Εάν η διαφήμισή σου είναι νέα, εξετάζονται παρόμοιες καμπάνιες και διαφημίσεις.

02

Πού εμφανίζονται οι διαφημίσεις LinkedIn;

Οι διαφημίσεις LinkedIn εμφανίζονται πάντα εντός της πλατφόρμας: στην αρχική σελίδα των χρηστών (home page), εντός των προφίλ, στα εισερχόμενα μηνύματά τους, στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης και σε διάφορες ομάδες (groups).

03

Πόσο συχνά θα εμφανίζεται η διαφήμισή μου;

Η συχνότητα εμφάνισης της διαφήμισής σου δεν είναι κάτι standard. Η συχνότητα προβολής της στα διάφορα σημεία του LinkedIn εξαρτάται από το κοινό-στόχο, τις τιμές προσφοράς και προϋπολογισμού αλλά και από το πόσο ανταγωνιστική είναι η διαφήμιση σε σύγκριση με άλλες διαφημίσεις ανταγωνιστών.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε μας στο 2311296521.
Βρείτε μας στο χάρτη
Βρείτε μας με το αυτοκίνητο
Βρείτε μας με το λεωφορείο
Made with by Sevenloft | 2024 Όροι χρήσης Terms of use